. .. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Jarmila P. (jatea) ID 106659
.
Oblasť: Žiar nad Hronom
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 3.8.2009
Naposledy: 20.10.2020 19:19
Aktualizácia: 6.7.2010 18:14
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 21
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 32
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 51.286 (zobrazuje sa 1-10)1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,5129 ďalšie >>

MLETÉ MÄSO

Pecena maslova tekvica plnena mletym masom



POTREBNÉ PRÍSADY

Tekvica na pecenie, mlete hovadzie, paradajkovy pretlak, vajcia, struhany eidam, struhany parmezan, kari korenie, cierne korenie, cerstvy struhany zazvor, tymian (majoran), stiplava paprika kto ma rad pikantne, sol.

POSTUP PRÍPRAVY

Vsetky suroviny som davala od oka, co mi napadlo a kombinacie chuti co mam rada, dokonca ani vahu masa presne neviem.

Vydlabala som tekvicu, aj kus vnutra, kde je tekvica plna, aby vznikol co najvacsi priestor pre plnku.
Maso som zmiesala so vsetkymi surovinami, syry nastruhala na hrubo. Cerstvy zazvor mnozstvo podla chuti.

Naplnila tekvicu, pridala na vrch platky masla ( pripadne maslo primiesat do plnky), prikryla alobalom a piekla cca 1 a 1/2 hodiny. Poslednych 20 minut odokryte, aby sa plnka zvrchu pekne upiekla.

Dlzka pecenia tiez odhadom, casto som kontrolovala - mam plynovu ruru. V receptoch bezne uvadzaju hodinu.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Čokoládovo-ovocná s fotkou


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

svetlý korpus z 8 vajec, čokoládová plnka (mascarpone, Oetker), vnútri lesné ovocie, potretá čokoganache, foto na jedlom papieri

POSTUP PRÍPRAVY

váha cca 3,6 kg

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

K 60-tinám s krajkou a ružami


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

spodné poschodie: piškóta z 12 vajec (tmavá a svetlá), plnka 500 g mascarpone, 300 ml smotana, vanilková plnka Oetker, ovocie (černice, maliny) vrchné poschodie: piškóta z 8 vajec (tmavá a svetlá), plnka 250 g mascarpone, 200 ml smotana, jahodová plnka Oetker poťah PDT, modelované kvety, jedlá krajka

POSTUP PRÍPRAVY

váha cca 6 kg

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Krstinová pre Jakubka


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

korpus kakaový (8 vajec), lemon curd, plnka z mascarpone (500 g) + šľahačka (200 ml) a biela čokoláda (200 g), poťah a dekorácie z PDT

POSTUP PRÍPRAVY

váha cca 3,5 kg

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Veterán na 80-tku


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

korpus kakaový (8 vajec - priemer 23 cm), krém čokoládový (mascarpone, šľahačka, Oetker čokoládová plnka) + malinový (mascarpone, šľahačka, Oetker malinová plnka), maliny, ganache (300 g čokolády, 300 ml šľahačky, 100 g masla), obrázok na fondáne, znak z marcipánu (ručne maľovaný)

POSTUP PRÍPRAVY

váha cca 2,6 kg

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Narodeninová krémová pre pána


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

korpus kakaový (8 vajec), mascarpone plnka malinová + čokoládová, maliny, potretá krémom z mascarpone a šľahačky, čokoládové dekorácie

POSTUP PRÍPRAVY

váha cca 3 kg

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Ku konfirmácii


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

punčový korpus (3x6 vajec), potiahnutá Smartflexom

POSTUP PRÍPRAVY

váha cca 4,5 kg

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Morčiatka


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

korpus svetlý (2x4 vajcia), krém mascarpone + šľahačka (500g + 250 ml) + vanilkový cukor, jahody, čučoriedky, potretá mascarpone + šľahačka (500g + 100 ml) / časť krému prifarbená zelenou gelovou farbou, mrkvičky z marcipánu, morčiatka z PDT

POSTUP PRÍPRAVY

cca 2,9 kg

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (1) posledné: 15.6.2022, 14:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

marináda na exotický spôsob


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

hydinové mäso; olivový olej, horčica, zázvor čerstvý alebo v cukrovo medovom náleve, mletý koriander, škorica, príp. mletá rasca, soľ, ak máme zázvor natural, tak aj cukor + med

POSTUP PRÍPRAVY

mäso s kožou krátko obvariť, následne stiahnuť kožu, nakrájať

suroviny na marinádu zmiešať - nebáť sa horčice a zázvoru - ostatné priebežne pridávať po trochách a ochutnávať!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Červené srdce s kvetmi a krajkou


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

punčová torta poťahovaná PDT, kvety modelované z PDT

POSTUP PRÍPRAVY

váha 3,8 kg

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 51.286 (zobrazuje sa 1-10)1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,5129 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Kontakt

© 2004-2022 CZECH NEWS CENTER a.s.