končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 393 (zobrazuje sa 101-110) | << predošlé 1,.,6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16,.,40 ďalšie >> |
RYBY A DARY MORA |
Balíček z rybacích filietPOTREBNÉ PRÍSADY 2 velké filety z rýb MARINÁDA: štava z 1 citrona,1 menšia cibula,2 stručiky cesnaku,ml.č.korenie,sol,čili omáčka,olivovy olej,asi 2 cm nastruhaneho zazvoru,med PLNKA:2 makke žemle,ošupane mandle,petržl.vnat,bylinky ,kôra z 1 citrona,kusok masla,sol,korenie.....krevety,citron na ozdobu POSTUP PRÍPRAVY . OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Marta G. (Egreska) ID 53992 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 19.12.2010, 13:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Farebná rybaPOTREBNÉ PRÍSADY 500g rýb Pangasius, 145 g biely smotanový jogurt, 1 strúčik cesnaku, Olej, Citrónová šťava, 1-2 lyžičky dochucovacej pasty Sambal Badjak, Soľ, Drvená rasca, Žltá , oranžová, zelená paprika, Cherry paradajky, Zelená fazuľka, 2 červené cibule, Kôpor, Petržlenová vňať, Citrónová kôra, Kôpor, 1 lyžička medu, Príloha: varené zemiaky POSTUP PRÍPRAVY Filety si nakrájame na väčšie kocky a mierne posolíme. Pripravíme si marinádu: ½ jogurtu, 1-2 lyžičky dochucovacej pasty Sambal Badjak, 1 lyžicu citrónovej šťavy, 1 roztlačený strúčik cesnaku, 2 lyžice oleja, 1 lyžičku drvenej rasce a všetko dobre rozmiešame. Pokrájanú rybu uložíme do marinády a trochu premiešame, tak aby sme mali rybu dôkladne namočenú. Necháme cca 2 hodiny odležať v chladničke. Medzi tým si nakrájame zeleninu a pripravíme si dressing: rozmiešame 1 lyžičku citrónovej šťavy, ½ bieleho jogurtu , kôpor, petržlenovú vňať, citrónovú kôra, med na dochutenie a dáme vychladnúť do chladničky. Po 2 hodinách marinovania rybu so zeleninou striedavo napichávame na špajdle. Zohrejeme si trochu oleja v grilovacej panvici a špízy dôkladne ugrilujeme z každej strany. Podávame s varenými zemiakmi a jogurtovým dressingom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Denis Č. (adec01) ID 164460 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
taký jednoduchý LososPOTREBNÉ PRÍSADY filety z lososa ( ja som mala 5ks),soľ, 3 polievk.lyžice olivového oleja, mleté korenie, petržlenová vňať, 1 stúčik cesnaku,kúsok masla, brokolica ( alebo iná zelenina) POSTUP PRÍPRAVY filery necháme rozmraziť, rozmrazené ich posolíme, do pekáča, alebo zapekacej misky dáme 3 poliev.lyžice olivového oleja, do oleja ďalej roztlačíme 1 stúčik cesnaku, pridáme mleté korenie, soľ a petržlenovú vňať, premiešame a filety v tom dobre z oboch stán ponamáčame... dáme piecť rovno v tom pekáčiku, len ešte na vrch dáme kúsky masla, ja som dala piecť na 200 stupňov elektric.ohrev cca 25 min, Medzitým si pripravíme prílohu, nejakú zeleninku a zemiačky, Dobrú chuť :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 52 návštěvníkov) Scarlett H. (Tika.) ID 32913 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (17) posledné: 16.9.2018, 6:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Krevety s medovo-cesnakovým dresingomPOTREBNÉ PRÍSADY krevety, citrón, soľ, vajce, strúhanka, olej, čínska kapusta, rukola dresing: jedna kyslá smotana, jeden mäkký syr v črievku, jeden strúčik cesnaku, soľ, šťava z polovice citrónu, jedna lyžička medu POSTUP PRÍPRAVY Vyprážané krevety poznáme všetci, ale s týmto dresingom chutia fakt super :) Kombinácia medu, cesnaku a citrónu je veľmi zaujímavá, vznikne nasladlá chuť, ktorá sa výborne hodí k morským plodom. No a kto chce zdravšiu verziu, stačí krevety iba orestovať na oleji a cesnaku a výdatne pokvapkať citrónom :)) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) Daniela B. (dANIELKaBA) ID 174091 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 22.1.2012, 20:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
losos v marinadePOTREBNÉ PRÍSADY 6 kuskov lososa\r\nmarinada: 150ml oleja, 1cl soli, 2 cl horcice, 2 cl kecupu, 1/2 cl Garam masala (ja pouzivam kari)1/2 cl cili korenia, 1/2 cl pepru, 1cl mletej papriky, 3 struciky cesnaku POSTUP PRÍPRAVY vsetky suroviny do marinady dobre vymiesame, lososa umyjeme a pomocou stetecky natrieme marinadou z kazdej strany. poukladame na vymasteny pekac (plech)a vo vyhriatej rure pecieme maximalne 10 min. podavame s anglickou zeleninkou a zemiakmi... chuti delikatne...\r\ntepl. rura 185´C, elektr.rura 195´C 10 minut ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) dana t. (danulatenko) ID 96133 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 21.12.2010, 0:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Losos s pomarančovou omáčkouPOTREBNÉ PRÍSADY losos, citrón, pomaranč, soľ, zemiaky, petržlenová vňať, biele víno POSTUP PRÍPRAVY Zdravé ale zároveň strašne dobré jedlo :D (Nepozerala som sa či tu takýto recept náhodou už nie je, ak hej, tak ma ospravedlňte) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Daniela B. (dANIELKaBA) ID 174091 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
File s lečomPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY rybie file, múka, korenie na ryby, olej, soľ, červ. paprika, lečo, smotana na šľahanie/ môže byť aj na varenie) POSTUP PRÍPRAVY Rybie file umyjeme, vysušíme, okoreníme korením na ryby, červ. paprikou, osolíme, obalíme v múke, sprudka opečieme na oleji, uložíme na pekáč, na vrch dáme lečo a podlejeme smotanou. na 30. minút dáme zapiecť. podávame so zemiakmi a šalátom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Andrea J. (panpa) ID 26609 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 2.12.2011, 14:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Pangasius na bylinkách s nivovou omáčkouPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY pangasius, maslo, korenie, cesnak, provensálske bylinky, smotana na varenie, niva alebo podobný syr POSTUP PRÍPRAVY Nie som veľký fanúšik rýb (až na 2-3 druhy) ale takto urobená rybka mi celkom chutí :) Pangasia osolíme a okoreníme z oboch strán, z vrchnej posypeme ešte mletou červenou paprikou. Zapekaciu misu obložím plátkami masla, na ne poukladám okorené kúsky ryby. Cesnak nakrájame na plátky a posypeme po rybke a tiež posypeme provensálskymi bylinkami. Nakoniec poukladáme opäť kúsky masla. Prikryjeme alobalom a dáme piecť do vyhriatej rúry na 20min na cca 190°. Potom zložíme alobal a necháme ešte do zlatista dopiecť. Omáčku si pripravíme veľmi rýchlo, smotanu dáme variť, pridáme nakrájanú nivu a necháme prevrieť, osolíme, okoreníme podľa chuti a ak je treba, zahustíme múkou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) jana j. (Janushinka) ID 30839 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 26.5.2012, 10:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Filé na ukrajinský spôsob.POTREBNÉ PRÍSADY 1 kg filé/pangasius/,5 cibúľ,olej,hladká múka,soľ,č.korenie,rasca,kečup. POSTUP PRÍPRAVY Filé osolíme ,okoreníme,obalíme v hladkej míke a z prudka opečieme z oboch strán na oleji.Takto opečené ryby poukladáme na pekáč vedľa seba. Na ryby navrstvíme nakrájanú cibuľu a toto všetko polejeme kečupom n/ja som dala pálivý/.Pečieme v rúre cca 1/2-3/4 hod. na 180 stupňov. VÝBORNÉ ZA TEPLA A STUDENÉ CHUTÍ AKO RYBY V KONZERVE NA PARADAJKÁCH.Kto má rád ryby,nech určite vyskúša je to výborné. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Katarína U. (kacena65) ID 86546 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 4.12.2011, 15:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Panganius so sampinonmi na cibulkePOTREBNÉ PRÍSADY stredna cibula * 4 kusky panganiusa * 200 g sampinonov * 6 struckov cesnaku * 100 ml smotany *3-5 dkg tvrdeho syra(ako mate radi ) * sol, peps, mleta rasca, bazalka* maslo * citronova stava * cerstvy petrzlen POSTUP PRÍPRAVY na spodok zapekacej misy dame kusky masla, na ktore poukladame nakrajanu cibulku na kolieska, posypeme bazalkou * panganius osolime, okorenime a pokvapkame citronovu stavou * vlozime do zapekacej misy na cibulku * na panvici si medzitym pripravime na masle sampinony s pretlacenym cesnakom, osolime a dusime do zmaknutia sampionov * pridame mletu rascu,smotanu a nastruhany tvrdy syr * nechame prejst varom * zo zmesou polejeme panganius, na vrch poukladame certvy petrzlen * pecieme cca na 170C cca 30-35 minut* ja sa podavame s cibulovymi kolieskami a varenou zelenou fazulkou* OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Maria M. (misqs17) ID 166394 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 9.11.2010, 18:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 393 (zobrazuje sa 101-110) | << predošlé 1,.,6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16,.,40 ďalšie >> |