. .. .. .. .. .. .
. .

Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.

Tešíme sa na vás.

Panganius so sampinonmi na cibulke - RECEPT 32978

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

RYBY A DARY MORA

ID 166394 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Panganius so sampinonmi na cibulke


[ recept č. 32978 zo dňa  ]


Panganius so sampinonmi na cibulke


POTREBNÉ PRÍSADY

stredna cibula * 4 kusky panganiusa * 200 g sampinonov * 6 struckov cesnaku * 100 ml smotany *3-5 dkg tvrdeho syra(ako mate radi ) * sol, peps, mleta rasca, bazalka* maslo * citronova stava * cerstvy petrzlen

POSTUP PRÍPRAVY

na spodok zapekacej misy dame kusky masla, na ktore poukladame nakrajanu cibulku na kolieska, posypeme bazalkou * panganius osolime, okorenime a pokvapkame citronovu stavou * vlozime do zapekacej misy na cibulku * na panvici si medzitym pripravime na masle sampinony s pretlacenym cesnakom, osolime a dusime do zmaknutia sampionov * pridame mletu rascu,smotanu a nastruhany tvrdy syr * nechame prejst varom * zo zmesou polejeme panganius, na vrch poukladame certvy petrzlen * pecieme cca na 170C cca 30-35 minut* ja sa podavame s cibulovymi kolieskami a varenou zelenou fazulkou*

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

do zapekacej misy poukladame kusky masla a cibulku, posypeme bazalkou
osolene, opepsene a pokvapkane panganiusy ulozime do misy na cibulku
pripravime si zmes - sampinony, cesnak, sol, rasca, tvrdy syr, smotana
zmes vylejeme na ryby, poukladame cerstvu petrzelku a pecieme asi 30-35 minut, ja som po cca. 20 minutach rybku otocila aby sa dobre prepiakla


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Cuketovo-mrkvové penne | Panganius so sampinonmi na cibulke | Karé špecialita môjho otca >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
erika l. (kraskanz1) ID 54344 (9.11.2010, 17:10)
mnaaam velmi dobre drahy si este aj prsty na nohach oblizal (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Maria M. (misqs17) ID 166394 (9.11.2010, 18:34)
(Y) aj ten moj :)
ODPOVEDAŤnahlásiť
erika l. (kraskanz1) ID 54344 (9.11.2010, 16:08)
tak uz je v rure som zvedava ako to dopadneee ale vyzera to dobreeee (radost)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Maria M. (misqs17) ID 166394 (9.11.2010, 18:35)
*-) snad bude chutit :)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu