Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
Maria M. (misqs17) ID 166394 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |
Panganius so sampinonmi na cibulke
[ recept č. 32978 zo dňa 18.10.2010 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
stredna cibula * 4 kusky panganiusa * 200 g sampinonov * 6 struckov cesnaku * 100 ml smotany *3-5 dkg tvrdeho syra(ako mate radi ) * sol, peps, mleta rasca, bazalka* maslo * citronova stava * cerstvy petrzlen
POSTUP PRÍPRAVY
na spodok zapekacej misy dame kusky masla, na ktore poukladame nakrajanu cibulku na kolieska, posypeme bazalkou * panganius osolime, okorenime a pokvapkame citronovu stavou * vlozime do zapekacej misy na cibulku * na panvici si medzitym pripravime na masle sampinony s pretlacenym cesnakom, osolime a dusime do zmaknutia sampionov * pridame mletu rascu,smotanu a nastruhany tvrdy syr * nechame prejst varom * zo zmesou polejeme panganius, na vrch poukladame certvy petrzlen * pecieme cca na 170C cca 30-35 minut* ja sa podavame s cibulovymi kolieskami a varenou zelenou fazulkou*
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
![]() |
do zapekacej misy poukladame kusky masla a cibulku, posypeme bazalkou |
![]() |
osolene, opepsene a pokvapkane panganiusy ulozime do misy na cibulku |
![]() |
pripravime si zmes - sampinony, cesnak, sol, rasca, tvrdy syr, smotana |
![]() |
zmes vylejeme na ryby, poukladame cerstvu petrzelku a pecieme asi 30-35 minut, ja som po cca. 20 minutach rybku otocila aby sa dobre prepiakla |
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
erika l. (kraskanz1) ID 54344 (9.11.2010, 17:10) |
mnaaam velmi dobre drahy si este aj prsty na nohach oblizal  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Maria M. (misqs17) ID 166394 (9.11.2010, 18:34) |
aj ten moj  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
erika l. (kraskanz1) ID 54344 (9.11.2010, 16:08) |
tak uz je v rure som zvedava ako to dopadneee ale vyzera to dobreeee  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Maria M. (misqs17) ID 166394 (9.11.2010, 18:35) |
snad bude chutit  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |