
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
RYBY A DARY MORA |
jana j. (Janushinka) ID 30839 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Pangasius na bylinkách s nivovou omáčkou[ recept č. 33138 zo dňa 24.10.2010 ] PRO INSPIRACI ![]() POTREBNÉ PRÍSADY pangasius, maslo, korenie, cesnak, provensálske bylinky, smotana na varenie, niva alebo podobný syr POSTUP PRÍPRAVY Nie som veľký fanúšik rýb (až na 2-3 druhy) ale takto urobená rybka mi celkom chutí :) Pangasia osolíme a okoreníme z oboch strán, z vrchnej posypeme ešte mletou červenou paprikou. Zapekaciu misu obložím plátkami masla, na ne poukladám okorené kúsky ryby. Cesnak nakrájame na plátky a posypeme po rybke a tiež posypeme provensálskymi bylinkami. Nakoniec poukladáme opäť kúsky masla. Prikryjeme alobalom a dáme piecť do vyhriatej rúry na 20min na cca 190°. Potom zložíme alobal a necháme ešte do zlatista dopiecť. Omáčku si pripravíme veľmi rýchlo, smotanu dáme variť, pridáme nakrájanú nivu a necháme prevrieť, osolíme, okoreníme podľa chuti a ak je treba, zahustíme múkou. |
![]() | Marta K. (supermarta) ID 62155, mimibazar.sk/supermarta (26.5.2012, 10:52) |
toto urcite vyskusam!!!! pozri si v mojich receptoch aj ja mam pangasia na iny sposob!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |