
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
DOMÁCE PEKÁRNE |
![]() Chlieb so slnkom-sušenými rajčinkami a rozmarínomPOTREBNÉ PRÍSADY 1ČL suchého droždia, 350 g bielej chlebovej múky, 150 g grahámovej múky, 1 ČL morskej soli, 320 ml vody, 55 g slnkom-sušených rajčín v oleji = sun dried tomatoes, 2 PL oleja v ktorom sú rajčiny, 1 PL posekaného čerstvého rozmarínu POSTUP PRÍPRAVY Dajte všetky ingrediencie do pekárničky v správnom poradí pre vašu pekáreň. Zvoĺte základný program na biely chlieb, strednú kôrku, vyberte vhodnú veľkosť a pečte. Chlebík má jemnú chuť a je velmi dobrý, krásne vonia a u nás sa po ňom len tak zapráši. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (6) posledné: 17.8.2009, 15:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
![]() Celozrnný chlieb s rôznzmi semienkamiPOTREBNÉ PRÍSADY 1 ČL suchého droždia, 475 g celozrnnej múky, 1.5 ČL cukru, 1 PL olivového oleja, 1PL octu, 1a1/4 ČL soli, 340 ml vody Semienka po 1.5 PL z každého druhu - ľanové, sézamové, tekvicové, makové a slnečnicové POSTUP PRÍPRAVY Všetky prísady dáme do pekárničky, ja dávam najprv suché potom tekuté - závisi od druhu pekárničky aký máte (semiačka pridáte buď na zvukový signál alebo hneď pokial máte automatické pridávanie) nastavím program celozrnný chlieb + extra ingrediencie (mne to pečie 5 h). Semiačka dodajú príjemnú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 16.7.2009, 13:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
![]() Knedla parenáPOTREBNÉ PRÍSADY 1/2 CL suchého droždia, 300 g múky polohrubej, 1 PL olivového oleja, 1 CL soli, 1 CL cukru, 170 ml vody POSTUP PRÍPRAVY Všetky prísady dáme do pekárničky, ja dávam najprv suché potom tekuté - závisi od druhu pekárničky aký máte, nastavím program cesto-pizza 45 minút. Po vymiešaní vyberám krásne hladké, hebké cesto, ktoré ešte nechám na teplom mieste 30 minút vykysnúť, kým zdvojnásobí svoj objem. Ja som nechala v jednom kuse - bola ztoho velká knedla okrúhla s priemerom 26 cm, ak máte menší hrniec na parenie tak odporúčam cesto rozdeliť na 2 časti a tak nechať vykysnúť. Parí sa 15 - 20 minút. Keď je hotová, potriem ju olejom. Knedľa je naozaj výborná, ľahká a vzdušná - doposial nám s manželom chutila najviac. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 31.5.2010, 14:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |