
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
DOMÁCE PEKÁRNE |
Saska M. (Saska_uk123) ID 97207 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov) Knedla parená[ recept č. 14412 zo dňa 22.5.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 1/2 CL suchého droždia, 300 g múky polohrubej, 1 PL olivového oleja, 1 CL soli, 1 CL cukru, 170 ml vody POSTUP PRÍPRAVY Všetky prísady dáme do pekárničky, ja dávam najprv suché potom tekuté - závisi od druhu pekárničky aký máte, nastavím program cesto-pizza 45 minút. Po vymiešaní vyberám krásne hladké, hebké cesto, ktoré ešte nechám na teplom mieste 30 minút vykysnúť, kým zdvojnásobí svoj objem. Ja som nechala v jednom kuse - bola ztoho velká knedla okrúhla s priemerom 26 cm, ak máte menší hrniec na parenie tak odporúčam cesto rozdeliť na 2 časti a tak nechať vykysnúť. Parí sa 15 - 20 minút. Keď je hotová, potriem ju olejom. Knedľa je naozaj výborná, ľahká a vzdušná - doposial nám s manželom chutila najviac. |
![]() | Jana D. (Janka_D) ID 19010 (31.5.2010, 14:20) |
Moja prvá knedlička, ktorú som robila a je fakt super. Vďaka za recept. | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | katarina s. (bara1) ID 76550 (17.6.2009, 14:52) |
Saska, aj nám chutila ![]() ![]() ![]() vdaka |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |