. .. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Katarína P. (Catrina) ID 9486
.
mimibazar.sk/catrina
Oblasť: Trenčín
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 17.12.2006
Naposledy: 18.8.2020 20:12
Aktualizácia: 18.8.2020 20:12
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 2
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 986
RODINNÉ FOTOGRAFIE 470
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 2
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

BRAVČOVÉ MÄSO

PLNENÉ ZEMIAKY MASOM



POTREBNÉ PRÍSADY

bravč.pliecko alebo stehno-cca 600g,šampiony/čerstvé alebo konzervované/,stredne veľké zemiaky- počet kusov podľa potreby,slanina,cibuľa,šľahačková smotana,soľ.

POSTUP PRÍPRAVY

Milé dámy,
ponúkam vám strašne dobrý recept,myslím,že ani nie náročný na prípravu,len potrebujete k tomu jednu vecičku,bez ktorej nemôžete začať:-)Je to kovová tyčka so špirálkou na dlabanie zemiačikov,pozrite foto v obrázkovom postupe:-)))Myslím,že zoženiete v domácich potrebách...ale treba asi hľadať....
Postup prípravy nech sa páči v obrázkovom postupe:o)
Tak poďme na to:-)))))

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (12) posledné: 25.3.2011, 11:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

ŽELATÍNOVÝ OVOCNÝ KOLÁČ



POTREBNÉ PRÍSADY

5vajec
5 poliev.lyžíc polohrubej múky
5 poliev.lyžíc prášk.cukru
1/2 balíka prášku do pečiva
1 šľahačková smotana
2 kyslé smotany
2 bal.vanilkového cukru
ovocie v konzerve /broskyne alebo jahody,alebo....:) /
na želatínu: 1/5 l komp.šťavy,5dkg kryšt.cukru,1 Zlatý klas

POSTUP PRÍPRAVY

Z vajec,polohr.múky,prášk.cukru a 1/2 balíčka prášku do pečiva upiecť cesto....
nechať vychladnúť....
vyšľahať šľahač.smotanu,primiešať 2 kyslé smotany zmiešané s vanilkovými cukrami a túto plnku rozotrieť na vychladené cesto....
uložiť na plnku konzervované ovocie /my máme najradšej broskyne:)))) a tie nakrájam na plátky/
dáme do chladničky poriadne schladiť....
pripravíme si želatínu:
pol litra kompotovej šťavy/ak jej nie je dosť doplniť vodou,džúsom,Tangom..../ uvariť s cukrom a Zlatým klasom....najeleme na zachladený koláč /musí byť zachladený,aby sa želatína nezmiešala s plnkou:) /
a HOTOVO!!!!!

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (3) posledné: 19.4.2014, 9:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
© 2004-2020 CZECH NEWS CENTER a.s. | Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Kontakt