
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() PLNENÉ ZEMIAKY MASOMPOTREBNÉ PRÍSADY bravč.pliecko alebo stehno-cca 600g,šampiony/čerstvé alebo konzervované/,stredne veľké zemiaky- počet kusov podľa potreby,slanina,cibuľa,šľahačková smotana,soľ. POSTUP PRÍPRAVY Milé dámy, ponúkam vám strašne dobrý recept,myslím,že ani nie náročný na prípravu,len potrebujete k tomu jednu vecičku,bez ktorej nemôžete začať:-)Je to kovová tyčka so špirálkou na dlabanie zemiačikov,pozrite foto v obrázkovom postupe:-)))Myslím,že zoženiete v domácich potrebách...ale treba asi hľadať.... Postup prípravy nech sa páči v obrázkovom postupe:o) Tak poďme na to:-))))) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) KOMENTÁRE (12) posledné: 25.3.2011, 11:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
ŽELATÍNOVÝ OVOCNÝ KOLÁČPOTREBNÉ PRÍSADY 5vajec 5 poliev.lyžíc polohrubej múky 5 poliev.lyžíc prášk.cukru 1/2 balíka prášku do pečiva 1 šľahačková smotana 2 kyslé smotany 2 bal.vanilkového cukru ovocie v konzerve /broskyne alebo jahody,alebo....:) / na želatínu: 1/5 l komp.šťavy,5dkg kryšt.cukru,1 Zlatý klas POSTUP PRÍPRAVY Z vajec,polohr.múky,prášk.cukru a 1/2 balíčka prášku do pečiva upiecť cesto.... nechať vychladnúť.... vyšľahať šľahač.smotanu,primiešať 2 kyslé smotany zmiešané s vanilkovými cukrami a túto plnku rozotrieť na vychladené cesto.... uložiť na plnku konzervované ovocie /my máme najradšej broskyne:)))) a tie nakrájam na plátky/ dáme do chladničky poriadne schladiť.... pripravíme si želatínu: pol litra kompotovej šťavy/ak jej nie je dosť doplniť vodou,džúsom,Tangom..../ uvariť s cukrom a Zlatým klasom....najeleme na zachladený koláč /musí byť zachladený,aby sa želatína nezmiešala s plnkou:) / a HOTOVO!!!!! Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (3) posledné: 19.4.2014, 9:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |