
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() gateau au chocolatPOTREBNÉ PRÍSADY peceny vcera vecer...... POSTUP PRÍPRAVY tak som ho rychlo odfotila, pokym este bol....:) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (21) posledné: 5.11.2008, 19:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Gateau au chocolat (nas oblubeny francuzsky cokoladovy kolac)POTREBNÉ PRÍSADY 4 vajcia.....100g cukru....100g masla (palmarin)......250g cokolady.....2lyzice polohrubej muky.....trosku prasku do peciva POSTUP PRÍPRAVY Rozpustit cokoladu, nechat trochu vychladnut, zamiesat maslo, spolu dobre vymiesat. Zltka vymiesat s cukrom, pridat muku, sneh z bielok, pridat cokoladu vymiesanu s maslom, premiesat a dat piect na vymasteny a vysypany okruhly plech. Piect cca 40 min pri 200stupnoch:) Mozme ju pofrkat cok. polevou a posypat kokosom.... foto mam z netu.....ja mam fotku rozmazanu...a kolacik je uz spapany:)) dievcence je to vyborny kolacik...ozaj sama cokolada...podobne sacherovej torte.....recept mi dala moja super suseda...ked kolacik peciem vzdy si na nu spomeniem....aj na krasnych 6 rokov vo francuzsku:) Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 172 návštěvníkov) KOMENTÁRE (93) posledné: 10.5.2015, 19:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() KARAMELOVY ZAKUSOK VYYYYBORNY:)POTREBNÉ PRÍSADY piskotove cesto:::::::::: 6 vajec, 380g pras. cukru, 400g hl. muky, 1 van.cukor, 1 prasok do peciva, 150 ml letnej vody, 150ml oleja::::::::: karamelova plnka:::::::::::::::180g kryst. cukru, 2 slahackove smotany, 1 karamelovy puding, 1 palmarin,::::::::: slahackova plnka::::::::::mlieko, 2 slahacky v prasku,:::::::::: piskoty, dzem POSTUP PRÍPRAVY cesto: z bielkov si vyslahame tuhy sneh, zltka vymiesame s cukrom a van. cukrom do peny, pridavame olej a vodu po lyziciach, pridame muku a sneh z bielkov....dame piect na vymasteny mukou vysypany plech 180 stup. cca 20 min. Plnka: do hrnca dame cukor a nechame ho roztopit a pomaly miesame, ked je uz rozpusteny pomaly prilievame slahacku nie studenu a miesame....v druhej slahacke rozmiesame karamelovy puding a vlejeme do hrnca a miesame pokym to nestuhne a dame vychladit. Vychladenu zmes vyslahame s palmarinom. Cesto vychladnute potrieme dzemom / jahodovym/ na to poukladame piskoty, nie na husto a pokvapkame ich kavou neskou osladenou, na to dame karamelovu plnku a dame do chladnicky. slahackova plnka: slahacky si vyslahame podla navodu .... nech je viac tuha , tak mozme dat menej mlieka ako je v navode. a dame ju na 30 min. do mrazaku stuhnut. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 66 návštěvníkov) KOMENTÁRE (32) posledné: 7.4.2012, 17:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |