
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Baklažán so zeleninou a syromPOTREBNÉ PRÍSADY 2 baklažány 90g cibule 60g údená slanina 20g masla 200g paradajky 1 lyžica kečupu mleté čierne korenie 1/2 strúčik cesnaku 80g ementál petržlenová vnať na dekoráciu soľ POSTUP PRÍPRAVY Očistenú cibuľu a cesnak pokrájame na malé kúsky a speníme na masle spolu s nadrobno nakrájanou slaninou.Baklažány prekrojíme a vydlabeme stred, ktorý zmiesame s nakrájanými paradajkami, ktoré sme pred tým ošúpali.Okoreníme, posolíme, pridáme kečup a za stáleho miešania varímeč 5min. Po odstavení z ohňa pridáme polovicu nastrúhaného ementálu, premiešame a naplníme tým baklažány.Posypeme zvyškom ementálu a dáme dojanskeho skla do horúcej rúry /200"C/.Pečieme až pokiaľ baklažán nezmäkne.Ozdobíme vňaťou a podávame napr. so zeniakmi. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
vynikajuci kecupPOTREBNÉ PRÍSADY 1kg paradajky 1/2 kg jablk 1 cvikla 0,25kgcibule 4 struciky cesnaku 4 bobkove listy 5 ks cierne korenie 6 ks nove korenie 0,2kg cukru 3 kavove l soli 1 dcl octu 1 feferonka ( nemusi byt) 1 polievkova lyz mlete cierne korenie 1 polievkova lyz cervenej papriky POSTUP PRÍPRAVY Pokrajame a dame do hrncaZo zaciatku premiesavame.Varime 30 min, vsetko rozmixujeme a prepasirujeme.Dame sterilizovat 30 min. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 20.8.2011, 21:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |