. .. .. .. .. .. .
. .

Baklažán so zeleninou a syrom - RECEPT 6985

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

ZELENINOVÉ JEDLÁ

ID 8618 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Baklažán so zeleninou a syrom


[ recept č. 6985 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

2 baklažány 90g cibule 60g údená slanina 20g masla 200g paradajky 1 lyžica kečupu mleté čierne korenie 1/2 strúčik cesnaku 80g ementál petržlenová vnať na dekoráciu soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Očistenú cibuľu a cesnak pokrájame na malé kúsky a speníme na masle spolu s nadrobno nakrájanou slaninou.Baklažány prekrojíme a vydlabeme stred, ktorý zmiesame s nakrájanými paradajkami, ktoré sme pred tým ošúpali.Okoreníme, posolíme, pridáme kečup a za stáleho miešania varímeč 5min. Po odstavení z ohňa pridáme polovicu nastrúhaného ementálu, premiešame a naplníme tým baklažány.Posypeme zvyškom ementálu a dáme dojanskeho skla do horúcej rúry /200"C/.Pečieme až pokiaľ baklažán nezmäkne.Ozdobíme vňaťou a podávame napr. so zeniakmi.
<< Slivkový koláč s posýpkou | Baklažán so zeleninou a syrom | Staré sladké pečivo >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu