
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Katarína Kolesárová (nezabudka84) ID 8618 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Baklažán so zeleninou a syrom[ recept č. 6985 zo dňa 26.8.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 2 baklažány 90g cibule 60g údená slanina 20g masla 200g paradajky 1 lyžica kečupu mleté čierne korenie 1/2 strúčik cesnaku 80g ementál petržlenová vnať na dekoráciu soľ POSTUP PRÍPRAVY Očistenú cibuľu a cesnak pokrájame na malé kúsky a speníme na masle spolu s nadrobno nakrájanou slaninou.Baklažány prekrojíme a vydlabeme stred, ktorý zmiesame s nakrájanými paradajkami, ktoré sme pred tým ošúpali.Okoreníme, posolíme, pridáme kečup a za stáleho miešania varímeč 5min. Po odstavení z ohňa pridáme polovicu nastrúhaného ementálu, premiešame a naplníme tým baklažány.Posypeme zvyškom ementálu a dáme dojanskeho skla do horúcej rúry /200"C/.Pečieme až pokiaľ baklažán nezmäkne.Ozdobíme vňaťou a podávame napr. so zeniakmi. |