
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Jogurtový ovocný koktailPOTREBNÉ PRÍSADY 0,4 l bieleho jogurtu, 100 g pomarančov, 80 g banánov, 60 g jabĺk, 3 lyžice cukru alebo medu, 4 lyžice vyšľahanej šľahačky POSTUP PRÍPRAVY Olúpané pomaranče, banán a jablká pokrájame na drobné kúsky, pridáme rozšľahaný vychladený jogurt s cukrom alebo medom a dobre rozmiešame. Ovocnou zmesou naplníme poháre a ozdobíme vyšľahanou nesladenou šľahačkou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Mäso na cesnaku a cibuliPOTREBNÉ PRÍSADY 2 strúčiky cesnaku, 2 cibule, 600 g bravčového mäsa zo stehna, čili paprička, olej, 2 lyžice sójovej omáčky, soľ POSTUP PRÍPRAVY Cesnak a cibuľu očistíme a nakrájame na tenké plátky. Mäso umyjeme, osušíme, nakrájame na tenké rezance, čili papričku očistíme, vyberieme žilky aj jadierka, no necháme v celku. V panvici zohrejeme olej, pridáme čili papričku, cesnak, cibuľu a mäso a za stáleho miešania opekáme asi 10 minút. Pridáme sójovú omáčku a premiešame. Z panvice vyberieme čili papričku a podľa potreby dosolíme. Podávame s ryžou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Slané praclíkyPOTREBNÉ PRÍSADY 300 g polohrubej múky, 50 g Palmarinu, 20 g droždia, 2 žĺtka, mlieko, soľ, 1 lyžička cukru, rasca, hrubá soľ na posypanie POSTUP PRÍPRAVY Múku, Palmarin, žĺtky, soľ a kvások z droždia, mlieka a cukru spolu zmiesime a vypracujeme tuhšie cesto. Necháme vykysnúť. Po vykysnutí z cesta tvarujeme na pomúčenej doske praclíky. Dáme ich na vymastený plech, potrieme mliekom, posypeme hrubou soľou a rascou. Upečieme do zlata. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Zapekané reznePOTREBNÉ PRÍSADY 600g bravčového mäsa zo stehna, soľ, olej, 2 PL citrónovej šťavy, mleté čierne korenie, 500 g broskyňového kompótu, 100 g plátkov šunky, 200 g plátkov toustového syra POSTUP PRÍPRAVY Mäso nakrájame na menšie rezne, vyklepeme, posolíme, potrieme vymiešanou zmesou citrónovej šťavy, oleja a korenia. Poukladáme do misy a na niekoľko hodín dáme na chladné miesto, rezne opečieme na rozohriatom oleji z oboch strán dozlatista a poukladáme do pekáča. Na každý rezeň dáme po 1/2 broskyne, prikryjeme plátkom šunky, navrch dáme 1/2 plátku toustového syra a pokoreníme. Vložíme do vyhriatej rúry a zapečieme. Podávame s ryžou alebo zemiakovou kašou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |