. .. .. .. .. .. .
. .

Zapekané rezne - RECEPT 10591

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BRAVČOVÉ MÄSO

ID 75552 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Zapekané rezne


[ recept č. 10591 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

600g bravčového mäsa zo stehna, soľ, olej, 2 PL citrónovej šťavy, mleté čierne korenie, 500 g broskyňového kompótu, 100 g plátkov šunky, 200 g plátkov toustového syra

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso nakrájame na menšie rezne, vyklepeme, posolíme, potrieme vymiešanou zmesou citrónovej šťavy, oleja a korenia. Poukladáme do misy a na niekoľko hodín dáme na chladné miesto, rezne opečieme na rozohriatom oleji z oboch strán dozlatista a poukladáme do pekáča. Na každý rezeň dáme po 1/2 broskyne, prikryjeme plátkom šunky, navrch dáme 1/2 plátku toustového syra a pokoreníme. Vložíme do vyhriatej rúry a zapečieme. Podávame s ryžou alebo zemiakovou kašou.
<< Parížske rožky | Zapekané rezne | Bábovka Margot >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu