
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
![]() kuskus s kuracinkou a zeleninouPOTREBNÉ PRÍSADY 200g kuskusu, 3 kuracie rezne (alebo aj morcacie), 1 vacsia alebo 2 mensie cukety, konzerva zavaranych zelenych fazuliek, 2 mrkvy, masovy vyvar, sladka smotana, biely jogurt, sol, korenie na hydinu, curry, piniove orechy POSTUP PRÍPRAVY vid nizsie OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (4) posledné: 26.1.2009, 14:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
![]() SPAGETOVE HNIEZDAPOTREBNÉ PRÍSADY spagety, omacku na spagety, syr POSTUP PRÍPRAVY v obrazkoch... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (1) posledné: 26.3.2009, 16:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Vyprazany kalerab s jogurtovou omackouPOTREBNÉ PRÍSADY na 2 porcie treba: 1 kalerab, 1 vajce, 1 jogurt, zvazok petrzlenovej vnate, 1 uhorka, citron, muka, stipka prasku do peciva (alebo sody bikarbony), sol POSTUP PRÍPRAVY Olupany kalerab pokrajame na platky a 5 minut povarime v slanej vode. Z vajca, muky a prasku do peciva urobime cesticko a podla chuti osolime. Kalerab odkvapkame, obalime v cesticku a vyprazame v rozpalenom tuku. Omacku pripravime z nastruhanej uhorky, posekanej petrzlenovej vnate a jogurtu. Dochutime solou, korenim a stavou z citronu. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Bublanina s krupicovou posypkouPOTREBNÉ PRÍSADY 3 vajcia, 150 g jemneho krystaloveho cukru, 180 g polohrubej muky, pol pohara oleja, 2 cajove lyzicky prasku do peciva, ovocie napr. cucoriedky, maliny, visne, ... (ja som dala zavarane marhule a mrazenu zmes letneho ovocia) posypka: 100 g masla, 100 g hnedeho krystaloveho cukru, 150 g krupice, 1 cl skorice POSTUP PRÍPRAVY Najskor si pripravime posypku. Maslo, cukor, krupicu a skoricu spolu vymiesame. A teraz bublanina: Zltky vymiesame s cukrom. Pridame olej, muku, prasok do peciva a do peny vyslahane bielky. Masu nalejeme na vymasteny a mukou vysypany plech. Na vrch poukladame umyte a odkvapkane ovocie a osypeme posypkou. Pecieme asi 40 minut na 175 stupnoch. Bublanina ma byt ruzova a po vpichnuti sparatka na nom nezostava cesto. Po upeceni bublaninu nechame vychladnut, nakrajame a podavame s usmevom. Dobru chut :-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |