
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Michaela Z. (myshcaa) ID 75544 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Vyprazany kalerab s jogurtovou omackou[ recept č. 10527 zo dňa 22.1.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY na 2 porcie treba: 1 kalerab, 1 vajce, 1 jogurt, zvazok petrzlenovej vnate, 1 uhorka, citron, muka, stipka prasku do peciva (alebo sody bikarbony), sol POSTUP PRÍPRAVY Olupany kalerab pokrajame na platky a 5 minut povarime v slanej vode. Z vajca, muky a prasku do peciva urobime cesticko a podla chuti osolime. Kalerab odkvapkame, obalime v cesticku a vyprazame v rozpalenom tuku. Omacku pripravime z nastruhanej uhorky, posekanej petrzlenovej vnate a jogurtu. Dochutime solou, korenim a stavou z citronu. |