končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |
TORTY |
Prva potahovana pre moj poklad.PRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (8) posledné: 11.11.2009, 15:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY |
Brokolicovy salatik ***POTREBNÉ PRÍSADY Brokolica, slnecnicove semienka, mandlove lupienky a hrozienka. Dresing: majoneza, cukor, ocot a voda. POSTUP PRÍPRAVY Tento salat som ochutnala u mojej tety a doslovne som zhltla. Je velmi jednoduchy a aj ked nevyzera na fotke pritazlivo (kym sa mi podarila aka- taka fotka, polku salatu som zjedla) je naozaj uzasny. Moj syn 22 mes. nespapa nijaku surovu zeleninku, ale tento salat zlupne ako nic. Ja som pouzila 1/2 z malej brokolice, pokrajala som ju na mensie kusky , pridala som 4 lyzice slnecnicovych semienok , 4 lyzice mandlovych lupienkov, 5 lyzic hrozienok (preplachnite ich trosku vo vode). Na dresing som pouzila: 2 Lyzice majonezy, 1 lyzicku kryst. cukru, 1/2 lyzicky octu a 2 lyzicky vody. Vsetky prisady na dresing najskor zmiesame, potom polejeme salatik dresingom a premiesame. Salatik by nemal v dresingu plavat, sluzi viac na to aby sa vsetky horozienka , semienka a lupienky pekne poprilepovali na brokolicku a nepopadali na dno misky. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (2) posledné: 1.8.2009, 21:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Karamelovo - skoricove kolaciky ,vyborne a jednoduchePOTREBNÉ PRÍSADY Tieto kolaciky chutov pripominaju susienky, ktore davaju ku kavicke v restauraciach (aspon mne). Vsimla som si, ze niekto zhanal recept na tieto susienky, tak sa chcem s Vami podelit o tento recept. 225 g hladkej muky, 100g masla, 1/2 hrnceka cukru (125 ml), 1 lyzicka skorice, 1 lyzica mlieka, 3 lyzice vody, 1/2 lyzicky sody bicarbony. POSTUP PRÍPRAVY Najskor si z cukru odoberieme 2 lyzice a urobime karamel a potom opatrne pridame 3 lyzice vody tak aby sme dostali karamelovy sirup, ktory nechame vychladnut. Ak chcte aby kolaciky mali vyraznejsiu karamelovu chut , pripravte si karamelovy sirup z viac lyzic cukru, nezabudnite vsak pridat viac lyzic vody. Karamelovy sirup a ostatne prisady zmiesame, cesto by malo byt ako plastelina, dobre sa s nim pracuje. Ak by sa rozpadalo len pridajte viac mlieka, alebo v opacnom pripade viac muky. Tvarovanie je na Vas , mozete to urobit ako ja, urobte si sulcek, pokrajajte na kolieska a vidlickou pritlacte vrch. Alebo rozvalkajte na tenko a povykrajujte. Pecieme na 175 C asi 10 minut. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 62 návštěvníkov) KOMENTÁRE (69) posledné: 31.10.2015, 14:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Francuzke bagety od Martina P. (Mata74) ID 9033PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Naozaj velmi dobry recept, pripomina mi to domov . Zijem v Kanade 3,5 roka, a vzdy ked sa prihlasim na tuto stranku ako by som bola na skok doma. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (8) posledné: 18.3.2009, 11:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |