. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Vierka F. (Viky76) ID 72941
.
Oblasť: Vráble
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 10.12.2008
Naposledy: 19.2.2012 15:45
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 10
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 10 (zobrazuje sa 1-10)

MÚČNIKY, POHÁRE

Jablkovo tvarohový koláč upečený v mikrovlnke CRISP za 19 minút



POTREBNÉ PRÍSADY

lístkové cesto, 250 g tvaroh, 2x vanilkový cukor,vajíčko, hrozienka, jablká,škoricový cukor

POSTUP PRÍPRAVY

lístkové cesto si rozvaľkáme, potrieme tvarohom , do ktorého sme pridali žltok a vymiešaný bielok, ochutíme vanilkovým cukrom a hrozienkami ktoré vopred namočíme v rume. Na tvarhoh ukladáme pokrájané jablká ktoré nakoniec posypeme škoricovým cukrom

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (6) posledné: 21.2.2009, 21:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Medové jablkové batôžky s hrozienkami, so škoricou a jogurtovou omáčkou


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Návod nájdete ID 633 Marcelka Krištofíková s názvom : Medové jablkové batôžky s hrozienkami, so škoricou a jogurtovou omáčkou

POSTUP PRÍPRAVY

Kto neochutná, nepochopí je to niečo úžasne lahodné......

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Srdiečka pre moju lásku


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Martina P. (Mata74) ID 9033 , ďakujem za nápad Martinke

POSTUP PRÍPRAVY

zmenená je len plnka - ja som dávala tvarohovo jahodovú

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (6) posledné: 7.3.2009, 10:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Slnečnicové keksy - vynikajúce



POTREBNÉ PRÍSADY

15O g polohrubej muky,1OOgjemných ovsenných vločiek,2 ČL kypriaceho prášku, 1OOg kryštáloveho cukru, 5Og slnečnicových semienok, 5Og hrozienok namočených v rume, 5Og sušených marhúľ,1OOg masla, 1 vajce, 2PL kyslej smotany, štipku soli

POSTUP PRÍPRAVY

Vo väčšej mise zmiešame preosiatu múku s ovsenými vločkami, kypriacim práškom, so soľou,kyslou smotanou a s cukrom. Potom pridáme slnečnicové semianka, odkvapkané hrozienka, umyté, nadrobno pokrájané sušené marhule, zmäknuté maslo a vajce.
Na plech vyložený papierom na pečenie kladieme lyžičku kôpky alebo tvarujeme guľky. Plech vložíme do vyhriatej rúry a pečieme asi 12 minút pri teplote 18O C.

Chutia fantasticky a môžete si ich dopriať aj pri diéte.
Dobrú chuť.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (11) posledné: 12.3.2009, 21:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Kuracie mäso na čínsky spôsob



POTREBNÉ PRÍSADY

kuracie mäso, pór, čínska zeleninová zmes /ak ju nezoženiete stačí aj zelenina pór,zelená paprika,mrkva/solamyl, zelená paprika, Na marinádu: worcestrová omáčka, olivový olej, soľ, čierne korenie, korenie na čínu

POSTUP PRÍPRAVY

na oleji si opražíme nakrájaný pór, pridáme kuracie mäso nakrájané na tenké rezance, potom priidáme prevarenú vodu a trošku podusíme. Keď je mäso mäkké, pridáme čínsku zmes, dochutíme a podľa potreby zahustíme solamylom. Podávame s ryžou, prípadne s ryžovými rezancami.
Prajem dobrú chuť.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

POLIEVKY

Paradajková polievka



POTREBNÉ PRÍSADY

cibuľa, paradajkový pretlak, trocha olivového oleja, hl.múka, lyžica cukru, soľ, ryža , syr, korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Na oleji opražíme cibuľku, zaprášime múkou, pridáme paradajkový pretlak, dolejeme prevarenú vodu a pridáme 2 yžice ryže. Dochutíme cukrom a soľou.Varíme ešte cca 10 minút a odstavíme. Ja osobne na koniec dávam aj korenie a to provensálske korenie a bazalku. Polievka je potom aromatická a nie ja to tá klasická polievka ako sa robievala v školskej kuchyni. Pred podávaním dáme do polievky postrúhaný syr.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (3) posledné: 27.4.2010, 18:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

Poschodova misa


PRO INSPIRACI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Kuracie mäso s fazuľou


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

kuracie mäso, konzerva paradajkovej omáčky, kečup, konzerva bielej fazule korenie podľa chuti - ja som dávala olej, soľ, čierne korenie, mexico korenie, chili, sójová omáčka

POSTUP PRÍPRAVY

kuracie mäso nakrájame na pásiky, okoreníme - nechame v chladničke v pace/mäso je potom chutnejšie/
potom mäso orestujeme, pridáme par. omáčku, kečup a nakoniec aj fazuľu, ktorú predtým opláchneme vo vode . Jednoduché a rýchle. Prajem dobrú chuť.
Už len maličkosť- fazuľu môžete dať aj čiernu, krajšie vynikne.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (5) posledné: 9.7.2010, 12:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

Poschodova misa podľa Marcelky


PRO INSPIRACI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Tiramisu klasik



POTREBNÉ PRÍSADY

400 g piškót 400 g tvaroh jemný (nie hrudkový) 4 vajcia 100 g cukru 2 šálky silnej kávy 30 g kakaového prášku

POSTUP PRÍPRAVY

Žĺtky vyšľaháme s cukrom na hustú penu, pridáme tvaroh. Do vzniknutej masy vmiešame vyšľahanú penu z bielok. Piškóty máčame v káve, vyložíme nádobu a nanesieme polovicu masy. postup zopakujeme z druhou polovicou piškót a krému. Dáme do chcladničky na noc. Nakoniec pred podávaním preosejeme kakaový prášok po celom povrchu.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (15) posledné: 15.5.2009, 20:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 10 (zobrazuje sa 1-10)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu