končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 10 (zobrazuje sa 1-10) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Jablkovo tvarohový koláč upečený v mikrovlnke CRISP za 19 minútPOTREBNÉ PRÍSADY lístkové cesto, 250 g tvaroh, 2x vanilkový cukor,vajíčko, hrozienka, jablká,škoricový cukor POSTUP PRÍPRAVY lístkové cesto si rozvaľkáme, potrieme tvarohom , do ktorého sme pridali žltok a vymiešaný bielok, ochutíme vanilkovým cukrom a hrozienkami ktoré vopred namočíme v rume. Na tvarhoh ukladáme pokrájané jablká ktoré nakoniec posypeme škoricovým cukrom ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (6) posledné: 21.2.2009, 21:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Medové jablkové batôžky s hrozienkami, so škoricou a jogurtovou omáčkouPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Návod nájdete ID 633 Marcelka Krištofíková s názvom : Medové jablkové batôžky s hrozienkami, so škoricou a jogurtovou omáčkou POSTUP PRÍPRAVY Kto neochutná, nepochopí je to niečo úžasne lahodné...... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Srdiečka pre moju láskuPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Martina P. (Mata74) ID 9033 , ďakujem za nápad Martinke POSTUP PRÍPRAVY zmenená je len plnka - ja som dávala tvarohovo jahodovú ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (6) posledné: 7.3.2009, 10:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Slnečnicové keksy - vynikajúcePOTREBNÉ PRÍSADY 15O g polohrubej muky,1OOgjemných ovsenných vločiek,2 ČL kypriaceho prášku, 1OOg kryštáloveho cukru, 5Og slnečnicových semienok, 5Og hrozienok namočených v rume, 5Og sušených marhúľ,1OOg masla, 1 vajce, 2PL kyslej smotany, štipku soli POSTUP PRÍPRAVY Vo väčšej mise zmiešame preosiatu múku s ovsenými vločkami, kypriacim práškom, so soľou,kyslou smotanou a s cukrom. Potom pridáme slnečnicové semianka, odkvapkané hrozienka, umyté, nadrobno pokrájané sušené marhule, zmäknuté maslo a vajce. Na plech vyložený papierom na pečenie kladieme lyžičku kôpky alebo tvarujeme guľky. Plech vložíme do vyhriatej rúry a pečieme asi 12 minút pri teplote 18O C. Chutia fantasticky a môžete si ich dopriať aj pri diéte. Dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) KOMENTÁRE (11) posledné: 12.3.2009, 21:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kuracie mäso na čínsky spôsobPOTREBNÉ PRÍSADY kuracie mäso, pór, čínska zeleninová zmes /ak ju nezoženiete stačí aj zelenina pór,zelená paprika,mrkva/solamyl, zelená paprika, Na marinádu: worcestrová omáčka, olivový olej, soľ, čierne korenie, korenie na čínu POSTUP PRÍPRAVY na oleji si opražíme nakrájaný pór, pridáme kuracie mäso nakrájané na tenké rezance, potom priidáme prevarenú vodu a trošku podusíme. Keď je mäso mäkké, pridáme čínsku zmes, dochutíme a podľa potreby zahustíme solamylom. Podávame s ryžou, prípadne s ryžovými rezancami. Prajem dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
Paradajková polievkaPOTREBNÉ PRÍSADY cibuľa, paradajkový pretlak, trocha olivového oleja, hl.múka, lyžica cukru, soľ, ryža , syr, korenie POSTUP PRÍPRAVY Na oleji opražíme cibuľku, zaprášime múkou, pridáme paradajkový pretlak, dolejeme prevarenú vodu a pridáme 2 yžice ryže. Dochutíme cukrom a soľou.Varíme ešte cca 10 minút a odstavíme. Ja osobne na koniec dávam aj korenie a to provensálske korenie a bazalku. Polievka je potom aromatická a nie ja to tá klasická polievka ako sa robievala v školskej kuchyni. Pred podávaním dáme do polievky postrúhaný syr. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov) KOMENTÁRE (3) posledné: 27.4.2010, 18:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Poschodova misaPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kuracie mäso s fazuľouPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY kuracie mäso, konzerva paradajkovej omáčky, kečup, konzerva bielej fazule korenie podľa chuti - ja som dávala olej, soľ, čierne korenie, mexico korenie, chili, sójová omáčka POSTUP PRÍPRAVY kuracie mäso nakrájame na pásiky, okoreníme - nechame v chladničke v pace/mäso je potom chutnejšie/ potom mäso orestujeme, pridáme par. omáčku, kečup a nakoniec aj fazuľu, ktorú predtým opláchneme vo vode . Jednoduché a rýchle. Prajem dobrú chuť. Už len maličkosť- fazuľu môžete dať aj čiernu, krajšie vynikne. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (5) posledné: 9.7.2010, 12:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Poschodova misa podľa MarcelkyPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Tiramisu klasikPOTREBNÉ PRÍSADY 400 g piškót 400 g tvaroh jemný (nie hrudkový) 4 vajcia 100 g cukru 2 šálky silnej kávy 30 g kakaového prášku POSTUP PRÍPRAVY Žĺtky vyšľaháme s cukrom na hustú penu, pridáme tvaroh. Do vzniknutej masy vmiešame vyšľahanú penu z bielok. Piškóty máčame v káve, vyložíme nádobu a nanesieme polovicu masy. postup zopakujeme z druhou polovicou piškót a krému. Dáme do chcladničky na noc. Nakoniec pred podávaním preosejeme kakaový prášok po celom povrchu. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) KOMENTÁRE (15) posledné: 15.5.2009, 20:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 10 (zobrazuje sa 1-10) |