Renata F. (rennka) ID 60243 |
mimibazar.sk/rennka |
Oblasť: Bratislava |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 23.9.2008 |
Naposledy: 26.11.2011 12:45 |
Aktualizácia: 13.7.2009 20:41 |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
zmes hribov(najlepsie lesne),mozu byt aj sampiony
cibulka
bryndza
udena slaninka
cervena ml. paprika
sol
olej
POSTUP PRÍPRAVY
Slaninku a cibuľku nakrajame na male kocky.Slaninku s trochou oleja nechame stopiť,nie uplne na škvarky,a pridame k nej cibuľku.Medzitym si očistene hriby nakrajame a keď je cibuľka sklovita pridame hriby.Poprašime ich červ.ml.paprikou,premiešame a zalejeme asi tak 2 dcl vody.Nechame zovrieť,potom oheň stiahneme na mierny a zakryjeme,dusime.Kontrolujeme množstvo vody.Podľa potreby dolievame vodu.Dusime asi hodinu.Keď su hriby makke,nechame hrniec otvoreny,aby sa voda uplne vyparila.Keď počujeme škvrčanie, dame na hriby bryndzu,poriadne premiešame,aby sa rozpustila a vypneme oheň.Podávame s chlebom.Prajem dobrú chuť.Timea s rodinkou
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)
KOMENTÁRE (1) posledné: 9.10.2017, 15:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |