končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Renata F. (rennka) ID 60243 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Hriby s bryndzou[ recept č. 9286 zo dňa 9.12.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY zmes hribov(najlepsie lesne),mozu byt aj sampiony cibulka bryndza udena slaninka cervena ml. paprika sol olej POSTUP PRÍPRAVY Slaninku a cibuľku nakrajame na male kocky.Slaninku s trochou oleja nechame stopiť,nie uplne na škvarky,a pridame k nej cibuľku.Medzitym si očistene hriby nakrajame a keď je cibuľka sklovita pridame hriby.Poprašime ich červ.ml.paprikou,premiešame a zalejeme asi tak 2 dcl vody.Nechame zovrieť,potom oheň stiahneme na mierny a zakryjeme,dusime.Kontrolujeme množstvo vody.Podľa potreby dolievame vodu.Dusime asi hodinu.Keď su hriby makke,nechame hrniec otvoreny,aby sa voda uplne vyparila.Keď počujeme škvrčanie, dame na hriby bryndzu,poriadne premiešame,aby sa rozpustila a vypneme oheň.Podávame s chlebom.Prajem dobrú chuť.Timea s rodinkou |
alena k. (pajo) ID 9224 (9.10.2017, 15:51) | |
ODPOVEDAŤ |