končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Špaldová JABLKOVÁ tortička.PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 100g masla, 100g hnedého cukru (trstinový) , 3 žĺtka, 2 pol.lyžice vody, 1 vanilk. cukor, 1 pol. lyžica rumu, 175 g špaldovej ( alebo celozrnnej ) múky , 1 čaj. lyž. prášku do pečiva , sneh z 3 bielkov, 4 očistené a nakrájané jablká ( na mesiačiky ), môžu byť aj hrozienka POSTUP PRÍPRAVY Maslo, cukor, 3 žĺtka a 2 PL vody vyšlaháme do penista. pridáme vanilk. cukor a 1PL rumu a znova dobre premiešame. Z 3 bielkov vyšlaháme tuhý sneh, múku a prášok do pečiva zmiešame. Do pripravenej žltkovej masy pomaly primiešavame sneh a múku . Môžete nakoniec do cesta pridať aj hrozienka. Tortovú formu vymastíme tukom a vysypeme múkou, rovnomerne do nej rozotrieme cesto a nakrájané jablká poukladáme na vrch ako je na obrázku. Pečieme pri 175°C, cca 50 min. Po upečení posypeme trstinovým cukrom a môžeme poliať jablkovou šťavou, alebo rumom. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |