
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
DOMÁCE PEKÁRNE |
![]() Jahodový džem z domácej pekárnePOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg jahôd, 0,5 kg želírovací cukor 2:1, kyselina citrónová POSTUP PRÍPRAVY 1 kg odstopkovaných a umytých jahôd vložíme do pekárne, nasypeme 0,5 kg želírovacieho cukru a zapneme program na mojej pekárni Eta " Marmeláda ". Po skončení programu dám na tanierik dva lyžičky džemu a zistím hustotu, ak sa po vychladnutí zdá málo hustý, primiešam dve rovné lyžičky kyseliny citrónovej. Nalievame do pohárikov, uzavrieme viečkom a otočíme, necháme vychladnúť. Jahody môžeme dať celé, nakrájane, pomixované, proste ako má každý rád. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) KOMENTÁRE (23) posledné: 15.7.2013, 13:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
![]() Mazanec z domácej pekárnePOTREBNÉ PRÍSADY 275 ml mlieka, 100 g roztopeného masla, 500 g polohrubej múky, 5 lyžíc práškového cukru, 1 vanilkový cukor, 1 lyžička soli, 1 lyžička sušeného droždia, hrozienka POSTUP PRÍPRAVY Mlieko a maslo vylejeme do nádoby, nasypeme múku, do stredu múky spravíme dierku a nasypeme droždie, pridáme cukor, soľ. Po vymiesení, na signál pekárničky pridáme hrozienka. Kto chce môže pridať aj oriešky. Pečiem na programe Klasik-veľkosť I. - kôrka svetlá / ja mám pekárničku Eta-Siesta /. Dobrú chuť, mazanec je vynikajúci ! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 72 návštěvníkov) KOMENTÁRE (69) posledné: 1.5.2020, 21:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
![]() Chlebík z domácej pekárničkyPOTREBNÉ PRÍSADY 350 ml cmaru / zákys, biely jogurt, acidko /, 1 lyžička drvenej rasce, 2 lyžičky soli, 1-2 lyžice oleja, 1 lyžica octu, 200 g hladkej múky, 300 g špaldovej celozrnnej hladkej múky, 1 lyžička sušeného droždia POSTUP PRÍPRAVY Na spodok nádoby nalejem cmar / ja ho vyberiem z chladničky skôr, aby mal izbovú teplotu /, vysypem preosiatu múku, do múky urobím malú jamku a nasypem droždie a zahrabem ho. Potom nasypem rascu, soľ, ocot a olej. Ja mám pekáreň Eta-Siesta, program nastavím na Klasik - veľkosť I., kôrka svetlá. Po premiešaní, keď mi pekárnička zapípa na doplnenie semienok môžete prisypať slnečnicové semienka - prípadne ľubovoľne podľa chuti... Ja ešte pred pečením keď už je posledné kysnutie posypem aj vrch semienkami. Chlebík je vynikajúci, myslím, že aj dlho vydrží....ale neviem dobre posúdiť, nakoľko je hneď fuč :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) KOMENTÁRE (7) posledné: 24.3.2009, 15:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |