. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Vladimira S. (Gombicka) ID 5505
.
Oblasť: Banská Bystrica
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 15.8.2006
Naposledy: 10.5.2017 12:17
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 81
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 5
RECEPTY 3
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)

ZELENINOVÉ JEDLÁ

Prekladaný kel s hubami



POTREBNÉ PRÍSADY

1 väčší kel, 240g ryže, 500-600g húb príp. šampiňóny, 2cibule, 250ml kyslej smotany, 1vajce, tuk, soľ, mleté čierne korenie, mletá paprika, drvená rasca

POSTUP PRÍPRAVY

Mňam mňam receptík:-)

Ryžu premyjeme, dáme variť do osolenej vody na cca 13-15min. a scedíme. Kel rozoberieme na listy, umyjeme ich a krátko povaríme. (väčšinou mi vnútro ostane a to použijem na kelové karbonátky, recept je tu na mmb, ale neviem presne od koho je)
Na tuku speníme nadbrobno pokrájanú cibulu, pridáme pokrájany huby, soľ, korenie, papriku, rascu a dusíme do mäkka. Potom primiešame uvarenú ryžu.
Do vymasteného pekáča rozložíme vstvu kelových listov, na ne ryžu s hubami, postup opakujeme a vrch zakryjeme listami. V smotane rozmiešame vajce a polejeme ňou celý povrch. Dáme piecť do vyhriatej rúry asi na 30min.

Keďže ja sa neviem dojesť kelu, dávam čo najviac kelu:-)
Dobrú chuť.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Zapekané kuracie prsia



POTREBNÉ PRÍSADY

400g kuracích pŕs, 100g šunky, ananásový kompót, 1 vajce, syr Eidam, soľ, mleté čierne korenie, tuk

POSTUP PRÍPRAVY

Veľmi rýchly, jednoduchý a hlavne mňamky receptík:-)

Kuracie prsia naklepeme, osolíme, okoreníme a narýchlo opečieme. Opečené prsia vložíme do tukom vymasteného pekáča a na každý kus položíme plátok šunky a navrstvíme ananás. Nakoniec rozšľaháme vajce so strúhaným syrom a na každú porciu dáme malý kopček. Zapečieme.
Dobrú chuť.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

ZELENINOVÉ JEDLÁ

Zakepkaná brokolica (karfiol) so šunkou a syrom



POTREBNÉ PRÍSADY

800g brokolice (karfiolu), 2 strúčiky cesnaku, 4 vajcia, 125ml smotany na šľahanie, 50g nastrúhaného syra, soľ, mleté biele korenie, 200g šunky
Na prípravu cesta:
125g rastlinného tuku, 250g hladkej múky, 1 vajce, štipka cukru, štipka soli

POSTUP PRÍPRAVY

Brokolicu (karfiol) dôkladne opláchneme pod tečúcou vodou a rozoberte na ružičky. Povartímeju 5 minút v pol litri osolenej vody s dvoma stúčikmi cesnakmi. Potom scedíme a necháme dobre odkvapkať.

Z múky, rastlinného tuku, vajíčka, štipky soli a cukru vypracujeme vláčne cesto. Vyvaľkáme ho na tenko a vložíme do zapekacej formy, pritom vytvarujeme okraj. Asi 10-15 min. necháme predpiecť v rúre.

Smotanu na šľahanie rozšľaháme so 4 vajcami a strúhaným syrom. Osolíme a okoreníme mletým bielym korením. Šunku pokrájame na tenké pásiky.

Predvarenu brokolicu (karfiol) poukladáme na predpečený korpus a posypte šunkou. Zalejeme vaječno-smotanovou zmesou a pečieme v rúre pri 200C asi 20min.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu