
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Vladimira S. (Gombicka) ID 5505 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Prekladaný kel s hubami[ recept č. 4312 zo dňa 6.3.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 1 väčší kel, 240g ryže, 500-600g húb príp. šampiňóny, 2cibule, 250ml kyslej smotany, 1vajce, tuk, soľ, mleté čierne korenie, mletá paprika, drvená rasca POSTUP PRÍPRAVY Mňam mňam receptík:-) Ryžu premyjeme, dáme variť do osolenej vody na cca 13-15min. a scedíme. Kel rozoberieme na listy, umyjeme ich a krátko povaríme. (väčšinou mi vnútro ostane a to použijem na kelové karbonátky, recept je tu na mmb, ale neviem presne od koho je) Na tuku speníme nadbrobno pokrájanú cibulu, pridáme pokrájany huby, soľ, korenie, papriku, rascu a dusíme do mäkka. Potom primiešame uvarenú ryžu. Do vymasteného pekáča rozložíme vstvu kelových listov, na ne ryžu s hubami, postup opakujeme a vrch zakryjeme listami. V smotane rozmiešame vajce a polejeme ňou celý povrch. Dáme piecť do vyhriatej rúry asi na 30min. Keďže ja sa neviem dojesť kelu, dávam čo najviac kelu:-) Dobrú chuť. |