. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

marta s. (skalička) ID 51393
.
Oblasť: Piešťany
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 7.7.2008
Naposledy: 24.9.2015 14:55
Aktualizácia: 8.11.2009 17:11
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 6
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 1
RECEPTY 3
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)

ZAVÁRANINY

SIRUP z bazových kvetov


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

30 bazových kvetov zalejeme 2 litrami vody a necháme vyluhovať 24 hodín.Precedíme,pridáme 2 kg kryštálového cukru,2 umyté citróny pokrájané na kocky a 50gramov kyseliny citronovej.Varíme asi 1/2 hodiny,môžeme pridať aj štamperlík rumu precedíme a dáme horúce do fliaš,uzavrieme a necháme pod dekou vychladnúť.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (3) posledné: 2.6.2011, 20:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Kokosové kolieska



POTREBNÉ PRÍSADY

200g masla,250g hladkej múky špecial,120g práškového cukru,100g kokosovej múčky,1 PL kakaa. Plnka:120g kryštálového cukru,2 celé vajíčka,1 vanilínový cukor, 150g masla.

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto:všetky suroviny zmiesime, cesto necháme asi 20-30 minút v chladničke,potom rozvaľkáme a vykrajujeme kolieska,dáme upiecť do vyhriatej rúry asi na 170st.C.
Plnka:Vajcia,cukor,van.cukor varíme nad parou,vymiešame maslo,do ktorého pridáme vychladnutú masu.Touto plnkou spájame kolieska,môžeme ich potrieť čokoládovou polevou.Ozdobiť mandlou,orechom a pod. Tento recept priniesla teraz kolegyňa,ktorá tvrdí,že sú kolieska výborné,vyskúšame,a čo vy ostatné?

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (2) posledné: 19.12.2009, 20:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ŠALÁTY, ZÁLIEVKY

Vlašský šalát-super



POTREBNÉ PRÍSADY

40dg dietnej salámy,2 vajcia uvarené na tvrdo,2 väčšie cibule nakrájať,2-3 kyslé uhorky,1 konzerva hrášku,1kyslá pochúťková smotana,1 majolka,6-7 veľkých zemiakov.Nálev:2 PL oleja,2 PL octu,1 PL woršestrovej omáčky,1 PL horčice,4-5 ČL cukru,soľ podľa chuti.

POSTUP PRÍPRAVY

Zemiaky uvaríme v šupke,necháme vychladnúť.Potom ich ošúpeme,pokrájame na kocočky,alebo pretlačíme cez koliečko na zemiaky.Pokrájame si dietnu salámu,vajcia,nakrájame si mrkvu,zeler,cibuľu,uhorky,pridáme k zemiakom,primiešame hrášok,majolku rozmiešame s kyslou pochúťkovou smotanou,necháme ju chvíľu v chlade,pokiaľ si pripravíme nálev.
Nálev:2PL oleja,2PL octu,1PL woršestrovej omáčky,1PL horčice,4-5 ČL kryšt.cukru,soľ podľa chuti.Toto všetko spolu uvaríme,necháme vychladnúť a primiešame k zemiakom.Nakoniec primiešame majonézu.
Necháme v chlade postáť.Ja pridávam do zemiakov trošku vody z uhoriek.Ak nechcete robiť šalát zo salámou,tak vynechajte aj vajíčka a šalát bude výborný ako príloha k rybe a pod.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (6) posledné: 31.12.2016, 14:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu