. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Libor H. (havel) ID 49871
Libor Havel - HAVECO SLOVENSKO
mimibazar.sk/havel
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 19.6.2008
Naposledy: 18.3.2017 20:27
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
35028939
DIČ SK1020144609
HODNOTENIE 479
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 22
RECEPTY 3
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)

KURACIE MÄSO A HYDINA

Kačacie prsia na víne



POTREBNÉ PRÍSADY

700g kačacích pŕs, 120g šípkového džemu, 60g kryštálového cukru, 60g masla, 0,6lčerveného vína/Cabernet/, 1dcl medovej omáčky, biele korenie, soľ, mäta, maliny alebo čučoriedky na ozdobenie.

POSTUP PRÍPRAVY

Cukor skaramelizujeme na panvici, pridáme šípkový džem, krátko orestujeme, zalejeme červeným vínom/Cabernet/, pridáme medovú omáčku a trocha bieleho korenia. Varíme cca. 1/2 hodinu, kým sa nevytvorí kompaktná omáčka. Nakoniec pridáme maslo, na zjemnenie. Kačacie prsia po stranách narežeme, nasolíme, okoreníme bielym korením a na rozpálenom tuku opečieme po oboch stranách asi po 13 minút. Prsia musia byť na povrchu chrumkavé, najmä koža, ale vnútri ružové, nie však nedopečené. Porcie na taniery polejeme pripravenou omáčkou a ozdobujeme lístkami čerstvej mäty a malinami, alebo čučoriedkami. Ako prílohu podávame opečené zemiaky.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (2) posledné: 23.5.2009, 11:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Kurací perkelt



POTREBNÉ PRÍSADY

1kurča, udená slanina, 4 cibuľe, ml.červená paprika, soľ, ml.čierne korenie, hydinový vývar, 1 lyž. parad. pretlaku, pol lyžice worcesterovej omáčky

POSTUP PRÍPRAVY

Kurča očistíme umyjeme a rozdelíme na menšie kúsky. Udenú slaninu pokrájame na kocky, rozpražíme, pridáme nadrobno posekanú cibuľu,speníme Potom primiešame ml. papriku vložíme pripravené mäso a prudko opečieme zo všetkých strán. Osolíme, okoreníme
ml.č. korením, podlejeme hydinovým vývarom/prípadne maggi kocka/, prikryjeme a dusíme do mäkka. Podlievame vývarom. Keď je mäso hotové
pridáme parad. pretlak a worcesterovú omáčku a ešte chvíľu podusíme.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (2) posledné: 14.7.2011, 11:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Morčacie závitky alá Richard-Miriama



POTREBNÉ PRÍSADY

Plátky morčacieho mäsa,plátkový syr,slanina,paradajka,paprika,bujón,korenie alebo bylinky

POSTUP PRÍPRAVY

Morčacie závitky sú rýchle a chutné jedlo s možnosťou rôznorodej prílohy aj so šalátom. Postupne nakrájame plátky morčacieho mäsa.
Rozložiť plátky, na to položiť plátok syra, slaninu, paradajku, papriku všetko zabaliť a prichytiť špáratkami, alebo nitkou. Takto to dusíme asi 25 min vo vývare alebo bujóne, nakoniec vyberieme zavitky a vývar zahustíme so šľahačkou a taveným syrom. Necháme zovrieť, dochutíme koreninami, alebo bylinkami, už podľa Vašej chuti a omáčka je na svete. Závitky polejeme s omáčkou a podávame s prílohou podľa vlastnej fantázie.
Dobru chuť.
Autor: Richard-Miriama

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (1) posledné: 23.5.2009, 20:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu