. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Anna J. (andulka2) ID 48309
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 4.6.2008
Naposledy: 18.12.2013 9:34
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 4
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4)

ZAVÁRANINY

Huby v leče


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

2 kg hub, 1 kg červená paprika (kapie), 3/4 kg cibule, 1 dcl ocot, 1/4 l olej, 60 dkg sladký kečup, 10 dkg krupicový cukor, 3 pol. lyžice soli, 3 pol. lyžice mleté nové korenie, 1/2 balíčka mletého čierneho korenia.

POSTUP PRÍPRAVY

Huby nakrájame na väčšie kúsky a tak 10- 15 min. povaríme. Opláchneme ich v studenej vode a pridáme všetky ostatné suroviny. Cibuľu nakrájať na kolečká, papriku na kocky alebo prúžky. Všetko zamiešame a krátko povaríme- stačí 5 – 10 minút. Plníme do menších pohárov, zavíčkujeme a sterilizujeme 1 hod. pri teplote 95- 100 stupňov.

Nie je to môj recept ale robím ho už dlhé roky a začína hubová sezóna. Ja používam suchohríby ale je možné použiť akékoľvek, ale jedlé...Je to výborná príloha k mäsu, do šťavy pod mäso, na cestoviny, i na ale mäso pripravované so zemiakmi v alobale na pekáči alebo na grile, do praženice

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

ZELENINOVÉ JEDLÁ

pomôcka pri vyprážaní šampionov


PRO INSPIRACI

POSTUP PRÍPRAVY

Obaľovanie a vyprážanie šampionov po jednom je prácne. Nastrkajte ich na špajlu natesno za sebou a takto ich aj obaľujte a vyprážajte. Vyprážať ich môžete aj plnené, vtedy ich na špajlu navliekajte po dvoch spojených k sebe. Na špajli ich môžete aj servírovať.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (2) posledné: 25.9.2008, 14:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR

OVOCIE

pomôcka na odkôstkovanie višní


PRO INSPIRACI

POSTUP PRÍPRAVY

Na odkôstkovanie väčšieho množstva višní potrebujeme:
umelohmotnú bedničku tzv. mäsovku, obvykle býva v bordovej farbe,
na túto bedničku položíme umelohmotnú bedničku na šampiony, je asi 10 cm vysoká, v rovnakých rozmeroch ako mäsovka. Bedničky je bežne dostať kúpiť vo väčších domácich potrebách.

Do hornej bedničky nasyperme umyté odstopkované višne, optimálne asi 5 kg. Rukou pretláčame višne z hornej do spodnej bedničky. Kôstky zostanú v hornej bedničke. V spodnej zo stane šťava a dužina z višní.
Získanú masu prelejeme do inej nádoby cez čistú vyradenú záclonu. Z tekutiny urobíme višňovú šťavu, džem, rôsol alebo sirup.
Dužinu , ktorá nám zostane príliž nevytláčame. Do krabice od trvanlivého mlieka dáme mikrotenový sáčok, do ktorého natlačíme dužinu z višní a dáme zamraziť. Používame na koláče a a hlavne do makovej štrúdle. Celá krabica stačí na tri nohy štrúdle.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Večera tesne pred výplatou.


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

1 krájaný sendvič (veka), maslo, paštika, nakrájaná cibuľka, vajcia, múka a strúhanka na trojobal.

POSTUP PRÍPRAVY

natrieme 1 krajček sendviča maslom, druhý paštikou, na ktorú nasypeme nadrobno nakrájanú cibuľku, spojíme a trochu stlačíme. Takto pokračujeme až minieme celý sedvič. Spojené natreté krajčeky sendviča obalíme v trojobale a vysmažíme ako rezeň o obidvoch strán do zlatohneda. Vyberieme na papierový obrúsok. Hodí sa k tomu čaj. Chutné je to aj studené.
Ak to urobíte z bagety, hodí sa to aj k vínu ako jednohubky.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu