. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

veronika i. (dhatu) ID 46944
Oblasť: Detva
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 21.5.2008
Naposledy: 15.2.2012 10:19
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 4
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4)

MÚČNIKY, POHÁRE

narodeninova,dvojita :)


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

ak by niekto mal zaujem napisem,

POSTUP PRÍPRAVY

je to skor vymyslanina,z dvoch receptov,bolo to pre maminku,ktora lubi take,tradicne,cokolada,orechy,a druha pre jej priatela,ktory lubi svieze,ovocne,vanilkove. Ta coko je orechovy korpus,poliaty rumom a krem cokoladovy, z vymiesaneho masla a cokolady varovej rozpustenej v mlieku a uvarenej na hustu kasu a druha je biely korpus,taky klasicky,krem vanilkovy,zo zl.klasu a masla s rumom, a na vrcuhu kiwi a zelatina,a tak..jednoduche :)..hlavne z veeela vela lasky :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (4) posledné: 31.1.2010, 14:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Klasická zamatová roláda osviežená banánom


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

...

POSTUP PRÍPRAVY

ak bude mat niekto zaujem rada poslem recept...ale je ich tu na Zamatovú roládu dosť,myslím :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

dusena cuketka s tofu



POTREBNÉ PRÍSADY

biele tofu,ja kupujem alfa bio vacsia cuketa 2 paradajky 2papriky 1/2 konzervy kukurice cibula 100g ud.syra 1/2 zel.bujonu 3pl kecupu a 3 pl paprikovej pomazanky sol

POSTUP PRÍPRAVY

Cibulku si nakrajame na drobno. Na tenke pasiky nakrajame papriku,paradajku na male kocky a tofu tiez na male kocky. Rovnako cuketu,kludne aj s kozou a ja nevydlabavam ani vnutro.Je to chutne.
Dame rozohriat trochu oleja na panvicu,pridame cibulku.Nechame zosklovatiet. Potom dame papriku a paradaju a dusime ako na leco.Len to nesmieme predusit,ma si zelenina zachovat urcitu sviezost a hadam aj nejaky ten vitamin(snad)...Potom pridame cuketu a dalej dusime,asi 5 minut. Podlejeme pripravenym nalevom,ktory robim tak ze do dvoch deci vriacej vody dam rozpustit bujon,do toho kecup a paprikovu pomazanku,riadne premiesam a vylejem do zeleninovej zmesy. Pockame kym zacne vriet. Po chvili pridame kukuricu,5 minut podusime a nakoniec dame tofu. To uz len nechame prejst varom,aby sa uplne nerozpadlo. Nastruhame udeny syr najemno,a zahustime nim tuto zmes. Minutku nechame na ohni,aby sa syr uplne roztopil ,stale miesame a odstavime. Da sa pridat petrzlenova vnat,ak mame radi,
a najlepsie je to s ryzou. Odporucam varit v lete,je to famoooozne z letnej zeleniny,kedy ma svoju chut,ale aj dnes to bolo uzasne.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (1) posledné: 13.2.2009, 9:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Plnené rezne (trochu vylepšené,dúfam:)) )



POTREBNÉ PRÍSADY

4 bravčové rezne (použila som karé bez kosti,aby sa netrhalo pri plnení), jedna malá cibuľa, sterilizované žampiňóny (ja som dala malu konzervu), 2 Pl sladkej smotany, 0,5l masoxu (1 masox roztopený v pol litra vriacej vody), 1 Pl pretlaku, 3 Pl kečupu sladkého, 1 žĺtok, hladká múka, petržlenová vňať, mleté čierne korenie, soľ, vegeta,olej...

POSTUP PRÍPRAVY

Najprv si nadrobno, tak ako len ide, pokrájame cibuľu aj žampiňóny. Do malého hrnca dáme olej,rozpálime,pridáme cibuľku,krátko posmažíme. Pridáme žampiňóny. Podusíme pár minút. Ochutíme soľou, korením a vegetou. Poprášime hladkou múkou, pridáme pretlak, kečup, smotanu a žĺtok. Poriadne vymiešame, a varíme kým zmes nezhustne. Pridáme petržlenovú vňať.
Rezne vyklepeme tak, aby sa nepotrhali. Vychladenú plnku dáme lyžičkou na jednu polku, prikryjeme druhou a buď zošijeme, ale ja to pekne poprešívam špáradlami. Je to pohodlné a hlavne sa to pri jedení
ľahšie odstraňuje. Takto pripravené kapsičky posolíme, obalíme zľahka v hladkej múke a zprudka dočervena opražíme na rozpálenom oleji. Dáme do hrnca, aj s výpekom, podlejeme vývarom a dusíme pomaly, kým nie je mäsko krehké, asi hodinku... Asi v polovici pridáme zvyšok plnky, ktorá sa už do mäska nevmestila. Ona sa tam roztopí a omáčku zahustí. Kto má rád viac omáčky stačí pridať viac masoxu. Kto má rád hustejšiu omáčku je lepšie rezne vybrať a zahustiť a potom ich vrátiť späť. Kto má rád viac smotanovú omáčku môže pridať smotanu a to buď sladkú na šľahanie alebo kyslú, podľa chuti, počas dusenia. Ja som k tomu urobila zemiakovú kašu a uhorkový šalát z čerstvej uhorky. Všetci vyzerali, že naozaj chutí. Tak snáď ano...

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (3) posledné: 22.4.2012, 13:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu