. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Alžbeta Š. (betyna8) ID 43155
.
mimibazar.sk/betyna8
Oblasť: Žilina
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 17.4.2008
Naposledy: 1.1.2024 10:00
Aktualizácia: 12.7.2014 15:12
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 28
RODINNÉ FOTOGRAFIE 6
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 5
RECEPTY 18
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 18 (zobrazuje sa 1-10)1, 2 ďalšie >>

TORTY

Moja tretia poťahovaná


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

pre krsniatko

POSTUP PRÍPRAVY

orieškový korpus, karamelový krém / zo salka/, mmf

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Moja druhá poťahovaná


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Pre synčeka :o}

POSTUP PRÍPRAVY

Mramorový korpus, tvarohovo-broskyňový krém,mmf

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Moja prvá tortička


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Prvá torta,ktorú som v živote upiekla.Trocha hrbolata,lebo sa mi zle upiekol korpus,ale pečená z lásky k maminke.\\\\r\\\\nMramorový korpus,čoko krem, mmf

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (2) posledné: 23.12.2010, 6:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Rezy čoko pims


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

cesto: 8 bielkov, štipka soli, 25 dkg cukru krupice, 6 žĺtkov, 10 dkg hrubo sekaných orechov, 10 dkg kokosu, 5 dkg hrozienok, 1PL kakaa, 1 prášok do pečiva náplň: plechovka broskýň (850ml), 2 vanilk. pudingy, 2 PL cukru krupice, 2 žĺtky, 20 dkg masla a 2 balíčky piškotiek čoko pim´s, trocha rumu, 1 želatína

POSTUP PRÍPRAVY

Na jednej českej stránke som našla tento receptík, otestovala som a mal úspech,odporúčam.Foto som použila z povodneho receptu,dúfam,že sa autorka nebude hnevat.


cesto: 8 bielkov vyšľaháme so štipkou soli a cukrom Potom zašľaháme 6 žĺtkov a opatrne vmiešame kokos ,orechy. hrozienka, kakao a prášok do pečiva Dáme piecť na vysoký plech vystlaný papierom na pečenie .Pečieme pri 170 C cca 25 minút.
Medzitým si pripravíme náplň: :sirup z broskýň dolejeme do 500ml vodou, pridáme 2 PL cukru a dáme variť. V ďalších 200ml vody rozmiešame 2 van. pudingy a 2 žĺtky a pridáme k vriacemu sirupu. Uvaríme hustý puding, ktorý potom necháme poriadne vychladnúť.. 20dkg masla vyšľaháme a postupne pridávame hustý puding. Na cesto dáme polovicu plnky, poukladáme piškótky čoko pims čokoládou nadol a môžeme pokvapkať rumom. Potom dáme druhú polovicu plnky, poukladáme pokrájane broskyne a zalejeme želatínou, ktorú si pripravíme podľa návodu.
Koláčik je dobre nechať prejsť v chladničke cez noc.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (11) posledné: 10.11.2013, 14:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Lupačky



POTREBNÉ PRÍSADY

250 ml vody, 85 ml oleja, 1 vajko, 85 gr. cukru, 500 gr.hladkej múky, štipka soli, 1,5ČL droždia

POSTUP PRÍPRAVY

Suroviny dáme do pekárničky a necháme si vypracovať a vykysnúť cesto.Potom si ho rozdelíme na časti / ja som urobila 12 ks/,vyvaľkáme trojuholník,stočíme do tvaru rožka. Necháme kysnúť ešte tak hodinku. /Narástli pri pečení dosť veľké,nabudúce urobím tenšie/ potrieme vajíčkom a posypeme makom. Pečieme cca 15 min.pri 180 C, potrieme osladeným teplým mliekom a dopečieme ešte tak 3 minutky. Nevypadajú moc pekne,ale sú mňamkové .

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (14) posledné: 12.8.2011, 14:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCA MEDICÍNA

JEDLOM PROTI NACHLADNUTIU



POTREBNÉ PRÍSADY

dnes mi to prislo do emailiku a tak posuvam aj pre vás

POSTUP PRÍPRAVY

Jídlem proti nachlazení

Je čas chřipek a nepříjemného nachlazení, bolestí v krku i kloubů.
Ne vždy je hned třeba nasypat do sebe velké množství prášků.
Stále znovu se totiž potvrzuje, že pro naše zdraví je velmi důležité zejména to, co jíme.
A tak i správně zvolený jídelníček může pomoci při prvních příznacích nemoci, a také ji účinně předcházet.

KŘEN

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (1) posledné: 6.4.2009, 15:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Čučoriedkové muffiny



POTREBNÉ PRÍSADY

mokrá časť: 1 pochúťková smotana, 2 vajíčka, 5 PL mlieka, 80 ml oleja, 100 gr.cukru sypká časť: 100 gr. hladkej múky, 100 gr. celozrnnej múky, 2 PL ovsených vločiek, 2 ČL prášku do pečiva, 1/2 ČL sódy bikarbóny čučoriedkový kompót

POSTUP PRÍPRAVY

V jednej mise dobre vymiešamé "mokrú "časť, v druhej tu sypkú.Zmiešame dokopy.Kompót precedíme,necháme dobre odkvapkať a čučoriedky obalíme v hladkej múke.Cesto necháme postáť 10 min a potom jemne vmiešame čučoriedky. Košíčky na muffiny naplníme do 3/4 a dáme upiecť do vyhriatej rúry.
Vychladnuté muffinky som ozdobila polevou čučoriedková šťava + pr.cukor, posypala kokosom ale fajne chutia aj posypané škoricovým cukrom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (3) posledné: 4.3.2009, 23:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Pita /arabský chlebík/



POTREBNÉ PRÍSADY

Včera som piekla arabský chlebík podľa tohto receptu,no cesto som si dala robiť do domácej pekárničky. Vodu treba prilievať postupne aby bolo cesto tak akurát. Vrelo odporúčam,chlebík je úžastný a s kuracím gyrosom chutil mňamkovo.Povrch chlebíka som pred podávanim potrela cesnak+olivový olej.

POSTUP PRÍPRAVY

http://www.cuketka.cz/?p=262

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (10) posledné: 9.3.2009, 11:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Čokoládovy chlieb



POTREBNÉ PRÍSADY

Tento sladký chlebík som našla na www.dama.cz a hneď ma zaujal,keďže čokoladku aj škoricu mame radi.Bol výborny samotný,alebo s maslom a medom. Suroviny: 200 ml mlieka, 30g masla, 1 vajce, 2 PL tekutého medu, 1 PL cukru, 1 ČL soli, 1 ČL škorice, 200g polohrubé muky, 200g hladkej muky, 1,5 ČL sušeného alebo menšia 1/2 čerstvého droždia po zvukovom signáli pridáme: 100g nastrúhanej horkej čokolády 100g nasekaných vlašských orechov

POSTUP PRÍPRAVY

Po skončení programu vyskúšame špajľou či je cesto riadne prepečené ,ak nie zapneme ešte program pečenie.
Po upečení formu vytiahneme z pekárne a necháme vychladnúť, až potom vyklopíme.
Nastavenie pekárne: Program Základny alebo Sladký chlieb, veľkosť stredná, stupeň prepečenia svetlý.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (2) posledné: 16.2.2009, 8:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR

VIANOČNÉ CUKROVINKY

Marokánky



POTREBNÉ PRÍSADY

2,5 dcl šľahačky alebo mlieka, 8 dkg cukru, 1 PL hladkej múky, 1 PL masla, 10 dkg kandizovanej pomarančovej kôry, 10 dkg lieskových orieškov, 10 dkg mandlí + vlašských orechov, 10 dkg kandizovaného ovocia + hrozienok, čokoláda na polevu,

POSTUP PRÍPRAVY

Ja som vyberala medzi viacero receptami, práve tento som vybrala preto, že tam ide máličko múky a tak vyniká chuť orieškou a ovocia.Sú chrumkavé.Z uvedených surovín mám 42 ks s priemerom 5 cm.


Šlahačku, cukor, maslo a múku uvaríme na riedku kašu, primiešame posekané alebo pomleté orechy, pokrájanu kôru a ovocie.Dobre premiešame.Na plech vystlaný papierom na pečenie kladieme lyžicou kôpky, ktoré roztlačíme pomocou mokrej vidličky na placky.Pečieme vo vyhriatej rúre prri cca 180C do stmavnutia,ale pozor na spálenie. Po upečení ich preložíme z plechu aj s papierom.Necháme vychladnúť.Po vychladnutí máčame / ja som natierala štetčekom/ so spodnej strany/tej rovnej/ čokoládou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 27 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (13) posledné: 11.1.2012, 8:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 18 (zobrazuje sa 1-10)1, 2 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu