Alžbeta Š. (betyna8) ID 43155 |
|
mimibazar.sk/betyna8 |
Oblasť: Žilina |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 17.4.2008 |
Naposledy: 16.5.2024 16:11 |
Aktualizácia: 12.7.2014 15:12 |
|
|
|
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)
Pita /arabský chlebík/
[ recept č. 11833 zo dňa 4.3.2009 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
Včera som piekla arabský chlebík podľa tohto receptu,no cesto som si dala robiť do domácej pekárničky. Vodu treba prilievať postupne aby bolo cesto tak akurát.
Vrelo odporúčam,chlebík je úžastný a s kuracím gyrosom chutil mňamkovo.Povrch chlebíka som pred podávanim potrela cesnak+olivový olej.
POSTUP PRÍPRAVY
http://www.cuketka.cz/?p=262
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
takto krásne sa nafúkli pri pečení
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (9.3.2009, 10:01) |
Dnes sa ho chystam robit ,tak mi drzte palčeky... |
ODPOVEDAŤ |
| | Alžbeta Š. (betyna8) ID 43155, mimibazar.sk/betyna8 (9.3.2009, 11:07) |
Ak budeš postupovať podľa odporúčaní v recepte,iste sa podarí |
ODPOVEDAŤ |
| Iveta P. (narcis26) ID 42855, mimibazar.sk/narcis26 (5.3.2009, 16:57) |
Alžbetka, ďaaakujem že si sem dala link na tento úžasný chlebííík už dávno som hladala receptík ale žiadny sa mi nepozdával až na tento. Dnes som piekla a naplnila kuracím gyrosom a musím povedať že to bolo famóóózne vynikajúúúúce už dávno som si tak nepochutila, doteraz som používala kupovaný ale už budem len piecť Ešte raz ďakujeeem a takto vyzerá ten môj http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=460092 |
ODPOVEDAŤ |
| | Alžbeta Š. (betyna8) ID 43155, mimibazar.sk/betyna8 (9.3.2009, 8:47) |
Ivetka som rada,že sa ti chlebik vydaril,na fotke je krasny....my sme si tiež pochutnali a iste ho budem často piecť |
ODPOVEDAŤ |
| Jana C. (Naja) ID 3566, mimibazar.sk/najaa (4.3.2009, 9:30) |
Jeeee ja som si vcera tiez pozerala tu stranku ze reku dnes upeciem. Mas este dake dobre rady z vlastnej skusenosti?Tiez dam cesto do pekarne vymiesit. |
ODPOVEDAŤ |
| | Alžbeta Š. (betyna8) ID 43155, mimibazar.sk/betyna8 (4.3.2009, 11:05) |
Kazdopadne treba prilievat vodu postupne,lebo ja som ju tam dala celu a potom som dosypavala muku lebo sa lepilo.Treba nechat dobre nakysnut a aj po rozvalkani aspon tych 10-15 min.Moje boli tak 4-5 mm hrube.Rura musi byt riadne vyhriata a plech vlozit najnizsie ako sa da.Pred tym som skusala iny recept,kde odporucali piect na najvyssom mieste a vobec mi nenafukli.Verim,ze sa ti tieto podaria. |
ODPOVEDAŤ |
| | | Jana C. (Naja) ID 3566, mimibazar.sk/najaa (4.3.2009, 15:22) |
Dakujem,este prosim ta na akom stupni si to piekla?Ja mam teplovzdusku tak neviem ci mozem aj na tom,alebo len na obycke. |
ODPOVEDAŤ |
| | | | Alžbeta Š. (betyna8) ID 43155, mimibazar.sk/betyna8 (5.3.2009, 8:24) |
Myslim,že môzes aj na teplovzdušnej.Ja mam klasicku plynovu a tam som to mala tak na 3/4 vykon, takze pri nejakych cca 220C, no predhrievala som ju asi 20 min. |
ODPOVEDAŤ |
| | | | Mária K. (ja-majka) ID 9694 (5.3.2009, 17:08) |
piekla som ho dnes tiež , nafúkol sa krásne , ale treba ho piecť dlhšie ako 4min , bol biely, takže takých 8min na 250 elektrická trúba ale je super aj s olivami a smotankou |
ODPOVEDAŤ |
| | | | | | Alžbeta Š. (betyna8) ID 43155, mimibazar.sk/betyna8 (9.3.2009, 9:20) |
No ano, každa piecka pečie ináč,to si treba odsledovať. No sme šokovnejšie ako autor receptu,tomu sa podaril chlebik až na treti pokus |
ODPOVEDAŤ |