. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

monika z. (jmjmz) ID 41173
Oblasť: Ružomberok
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 2.4.2008
Naposledy: 25.12.2008 23:02
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 2
RECEPTY 10
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 10 (zobrazuje sa 1-10)

TORTY

Pre Martinka


PRO INSPIRACI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (4) posledné: 2.10.2008, 21:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Havajčanka pre môjho drahého



POTREBNÉ PRÍSADY

...všetko čokoládové

POSTUP PRÍPRAVY

Môjmu drahému nechutí tá poťahová hmota, tak som to musela riešiť inak. čokoládu zbožňuje.
.... a páčila sa.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (4) posledné: 11.5.2009, 12:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Moja prvá poťahovaná


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

..myslím, že už má každý tú svoju oblúbenú.

POSTUP PRÍPRAVY

...každý podla seba.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (8) posledné: 7.5.2009, 8:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Pomazánka z reďkevky



POTREBNÉ PRÍSADY

zvazok redkevky, mladá cibulka, 10 dkg strúhaného syra, trochu horčice biely jogurt,štipka mletého korenia

POSTUP PRÍPRAVY

Redkev a syr nastrúhať, pridať jogurt, trochu horčice,cibulku narezať na drobno/môže byť aj mladý por/ stipka soli a korenie.Všetko spolu zmiešať a dochutiť podla chuti. Ked som ju jedla prvý krát, tak som myslela, že je z nejakej šunky. Chutí naoza skvele.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

POLIEVKY

Polievočka zo záhradky



POTREBNÉ PRÍSADY

trochu oleja, cibulka, mrkev peražín hrášok kalerábik, cestoviny vnať /perašín, maggy,zeler/

POSTUP PRÍPRAVY

Na oleji orestovať cibulku, pridať kaleráb, mrkev, perašín, tiež trochu porestovať, a zaliať vodou. Ked je to všetko skoro uvarené, pridať hrášok a na koniec cestovinu. Ja robím haluštičky tj. asi 15 dkg gr. múky a jedno vajce, zmiešať a pomaly pridávať vodu,aby bolo cesto tak akurát riedke.Cesto sa robí tesne pred hádzaním do polievky, lebo inak zhustne. Do polievky cesto hádžem cez hrubšie rajbalo, potom sa urobia také chutné, malé haluštičky. Na úplný záver posypeme polievku nasekanou vnaťou. Dochutí každý podla vlastnej chuti vegeta, sol. Dobrú chuť!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Čo so zvyšnou ryžou?



POTREBNÉ PRÍSADY

Ryža, vajíčka, vnať z perašínu, sol

POSTUP PRÍPRAVY

Vymastíme pekáč, najlepšie bravčovou masťou.Do toho vysypeme ryžu, ktorá vám ostala z predchádzajúceho obeda a uhladíme. Opakom naberačky urobíme do ryže jamky, a do jamiek vylejeme vajíčko. Posolíme posypeme vnaťou, zakrijeme pokrievkou a necháme dusiť, pokial sa vajíčka neurobia natvrdo.U nás velmi oblúbená rýchla večera. Dobrú chuť !

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

Vegeta



POTREBNÉ PRÍSADY

1 kg mrkev, 0,5kg koren perašínu, 1ks vačší zeler, 2ks aj viac kaleráb,2ks cibula,2 hlavky cesnaku, 250 g morskej soli, + vnať perašínu , zeleru, magy

POSTUP PRÍPRAVY

Všetku zeleninu za surova pomliet /okrem vnate tú usušiť celu a pomlieť sušenú / na masovom mlynci a dobre usušiť v sušičke alebo v teplovzdušnej rúre. Túto vysušenú zmes pomixovať /ja robím v mixéry/ a zmiešať z mixovanou sušenou vnatou a morskou solou. Sol sa pridáva podla chuťi , nám je to na tých 25 dkg málo slané, takže dávam viac. Mne sa zdá lepšia a hlavne zdravšia ako kúpna a naši ju majú radi, už pomaly vegetujú všetko . Tak nech chutí...

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (8) posledné: 27.5.2008, 13:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DETSKÉ ŠPECIALITY

Detská výživa



POTREBNÉ PRÍSADY

3,2kg padaných dobre očistených jablk,40 dkg cukru, vanilkový cukor, podla chuti a výberu marhule, hrušky, môže byť aj bez/len z čistých jablk/.

POSTUP PRÍPRAVY

Ovocie dobre očistiť, nakrájať na menšie kocky, pridať všetky prísady a variť domakka.Dobre rozmixovať a naliať do flaštičiek a sterilizovať na 10 minút.
Ja to robievam hlavne v tom období, ked je vela popadaných jablk a neviem čo s nimi.Majú to radi deti a hlavne to najstaršie -môj manžel.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (2) posledné: 6.6.2008, 19:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Masová pomazánka na hrianky



POTREBNÉ PRÍSADY

1 kg cibule,1kg očistenej papriky, 5 ks feferonky,6ks mrkvy, 1 zeler, cesnak podla chuti, 480 g paradajkového pretlaku, 1 deko.1,5kg maso-1kg bravčové +0,5kg hovadzie.

POSTUP PRÍPRAVY

Všetko očistiť, pomlieť, a variť asi hodinu a pol domakka. Dať do flaštičiek a sterilizovať asi 30 minút.
Môžem odporučiť, je vynikajúca na hrianky aj na čerstvé biele pečivo. Môj 5-ročný chalan ju zbožnuje, Kto má rád pridá viac ,alebo menej cesnaku a feferonok. U nás sa z každého dáva velmi vela, máme radi pikantné. Dobrú chuť..

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (3) posledné: 11.5.2014, 21:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR

OVOCIE

višňový likér



POTREBNÉ PRÍSADY

Asi 1 kg višní dobre dozretých, 35 dkg kryštál cukor, 1/2 litra rumu, 1-2 litre vodky.

POSTUP PRÍPRAVY

Všetko spolu vložíme do sklenenej 5 litr. nádoby a uzavrieme. Občas premiešame, aby sa cukor dobre rozpustil. Odložíme na tmavé chladné miesto/špajzka/, a za občasného miešania necháme stáť 4 týždne.
Ja som viac-menej abstinent, ale na tento likér sa nechám zlákať vždy. Tak na zdravie...

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 10 (zobrazuje sa 1-10)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu