
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 10 (zobrazuje sa 1-10) |
TORTY |
![]() Pre MartinkaPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (4) posledné: 2.10.2008, 21:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Havajčanka pre môjho drahéhoPOTREBNÉ PRÍSADY ...všetko čokoládové POSTUP PRÍPRAVY Môjmu drahému nechutí tá poťahová hmota, tak som to musela riešiť inak. čokoládu zbožňuje. .... a páčila sa. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 11.5.2009, 12:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Moja prvá poťahovanáPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY ..myslím, že už má každý tú svoju oblúbenú. POSTUP PRÍPRAVY ...každý podla seba. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (8) posledné: 7.5.2009, 8:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
![]() Pomazánka z reďkevkyPOTREBNÉ PRÍSADY zvazok redkevky, mladá cibulka, 10 dkg strúhaného syra, trochu horčice biely jogurt,štipka mletého korenia POSTUP PRÍPRAVY Redkev a syr nastrúhať, pridať jogurt, trochu horčice,cibulku narezať na drobno/môže byť aj mladý por/ stipka soli a korenie.Všetko spolu zmiešať a dochutiť podla chuti. Ked som ju jedla prvý krát, tak som myslela, že je z nejakej šunky. Chutí naoza skvele. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
![]() Polievočka zo záhradkyPOTREBNÉ PRÍSADY trochu oleja, cibulka, mrkev peražín hrášok kalerábik, cestoviny vnať /perašín, maggy,zeler/ POSTUP PRÍPRAVY Na oleji orestovať cibulku, pridať kaleráb, mrkev, perašín, tiež trochu porestovať, a zaliať vodou. Ked je to všetko skoro uvarené, pridať hrášok a na koniec cestovinu. Ja robím haluštičky tj. asi 15 dkg gr. múky a jedno vajce, zmiešať a pomaly pridávať vodu,aby bolo cesto tak akurát riedke.Cesto sa robí tesne pred hádzaním do polievky, lebo inak zhustne. Do polievky cesto hádžem cez hrubšie rajbalo, potom sa urobia také chutné, malé haluštičky. Na úplný záver posypeme polievku nasekanou vnaťou. Dochutí každý podla vlastnej chuti vegeta, sol. Dobrú chuť! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Čo so zvyšnou ryžou?POTREBNÉ PRÍSADY Ryža, vajíčka, vnať z perašínu, sol POSTUP PRÍPRAVY Vymastíme pekáč, najlepšie bravčovou masťou.Do toho vysypeme ryžu, ktorá vám ostala z predchádzajúceho obeda a uhladíme. Opakom naberačky urobíme do ryže jamky, a do jamiek vylejeme vajíčko. Posolíme posypeme vnaťou, zakrijeme pokrievkou a necháme dusiť, pokial sa vajíčka neurobia natvrdo.U nás velmi oblúbená rýchla večera. Dobrú chuť ! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
VegetaPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg mrkev, 0,5kg koren perašínu, 1ks vačší zeler, 2ks aj viac kaleráb,2ks cibula,2 hlavky cesnaku, 250 g morskej soli, + vnať perašínu , zeleru, magy POSTUP PRÍPRAVY Všetku zeleninu za surova pomliet /okrem vnate tú usušiť celu a pomlieť sušenú / na masovom mlynci a dobre usušiť v sušičke alebo v teplovzdušnej rúre. Túto vysušenú zmes pomixovať /ja robím v mixéry/ a zmiešať z mixovanou sušenou vnatou a morskou solou. Sol sa pridáva podla chuťi , nám je to na tých 25 dkg málo slané, takže dávam viac. Mne sa zdá lepšia a hlavne zdravšia ako kúpna a naši ju majú radi, už pomaly vegetujú všetko . Tak nech chutí... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (8) posledné: 27.5.2008, 13:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DETSKÉ ŠPECIALITY |
Detská výživaPOTREBNÉ PRÍSADY 3,2kg padaných dobre očistených jablk,40 dkg cukru, vanilkový cukor, podla chuti a výberu marhule, hrušky, môže byť aj bez/len z čistých jablk/. POSTUP PRÍPRAVY Ovocie dobre očistiť, nakrájať na menšie kocky, pridať všetky prísady a variť domakka.Dobre rozmixovať a naliať do flaštičiek a sterilizovať na 10 minút. Ja to robievam hlavne v tom období, ked je vela popadaných jablk a neviem čo s nimi.Majú to radi deti a hlavne to najstaršie -môj manžel. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 6.6.2008, 19:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
Masová pomazánka na hriankyPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg cibule,1kg očistenej papriky, 5 ks feferonky,6ks mrkvy, 1 zeler, cesnak podla chuti, 480 g paradajkového pretlaku, 1 deko.1,5kg maso-1kg bravčové +0,5kg hovadzie. POSTUP PRÍPRAVY Všetko očistiť, pomlieť, a variť asi hodinu a pol domakka. Dať do flaštičiek a sterilizovať asi 30 minút. Môžem odporučiť, je vynikajúca na hrianky aj na čerstvé biele pečivo. Môj 5-ročný chalan ju zbožnuje, Kto má rád pridá viac ,alebo menej cesnaku a feferonok. U nás sa z každého dáva velmi vela, máme radi pikantné. Dobrú chuť.. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (3) posledné: 11.5.2014, 21:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OVOCIE |
višňový likérPOTREBNÉ PRÍSADY Asi 1 kg višní dobre dozretých, 35 dkg kryštál cukor, 1/2 litra rumu, 1-2 litre vodky. POSTUP PRÍPRAVY Všetko spolu vložíme do sklenenej 5 litr. nádoby a uzavrieme. Občas premiešame, aby sa cukor dobre rozpustil. Odložíme na tmavé chladné miesto/špajzka/, a za občasného miešania necháme stáť 4 týždne. Ja som viac-menej abstinent, ale na tento likér sa nechám zlákať vždy. Tak na zdravie... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 10 (zobrazuje sa 1-10) |