
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Svinka na jahodePOTREBNÉ PRÍSADY veprove maso odkostene(podla porcii) jahody olej sol korenie vegeta cukor c.paprika mleta mlieko POSTUP PRÍPRAVY Do rozohriateho hrnca pridame olej a pokrajane jahody,pridame trosku soli a 2pol.lz cukru,vsetko dusime na miernom ohni asi 2 min.Pridame na male kusky pokrajane maso, a nechame v tejto stave dusit, kim masko nieje polomakke.Tak pridame trosku korenia najlepsie je ochutit si to podla svojej chuti...Pozor nepodlievame vodou ale mlieckom.ak nam to zacne pomaly hustnut vypneme a pridame nakoniec este na male kusky pokrajane jahody...No nic narocne a nic tazke mile mamicky...nesom majster na pisanie receptov ale varrnie mi celkom ide...podavame svinku s cestovinou,zemiakmi alebo s ryzou.... Prajem dobru chut... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 11.6.2008, 12:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |