končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
fasiangove fankyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Fašiangové fánky Recepty » Múčne jedlá29.1.2009Potrebujeme: 50 dkg hladkej múky, 2 žĺtka, 6 dkg masla, 4 dkg práškového cukru, 1 dcl rumu, 1 balíček prášku do pečiva, 1 kyslú čerstvú smotanu POSTUP PRÍPRAVY Fašiangové fánky Potrebujeme: 50 dkg hladkej múky, 2 žĺtka, 6 dkg masla, 4 dkg práškového cukru, 1 dcl rumu, 1 balíček prášku do pečiva, 1 kyslú čerstvú smotanu Ako na to: Spracujeme hladké cesto, ktoré rozváľkame na hrúbku 1/2 cm a kolieskom krájať obdĺžničky. Pečieme v horúcej masti a posypeme práškovým a vanilkovým cukrom. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 1.2.2013, 17:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |