
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
SUPER BUCHTY BUCHTIČKYPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1kg polohrubej múky, 1kocka droždia, 1/2 l mlieka2 vajcia, 3 PL cukru, 1 ČL soli, 1PDP, 1,5 dcl oleja POSTUP PRÍPRAVY Z mlieka, cukru a droždia si urobíme kvások. Necháme podkysnúť okolo 15 min. Pridáme vajíčka, olej a múku, do ktorej sme vmiešali soľ a PDP. Dobre vymiesime. Necháme podkysnúť. Na doske si cesto vyvaľkáme a tvarujeme buchty do ktorých je nalepšie pridať kyslavý slivkový lekvár, ale to už kto ako má rád. Poukladáme ich na trocha olejom pomastený plech, necháme podkysnúť a šup s nimi do rúry. Pečieme pri 200 st. okolo 20min. -to si radšej odsledujte, lebo každá rúra pečie ináč. Sú vynikajúce....vyskúšajte..... MŇAAAAAM !!!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Perfektné rybky, hotové za minútku....foto pridám neskôr....vyskúšajtePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1/2 kg ryby (ja používam pangasa), cca 10dkg hrubá múka /podľa toho koľko rybiek), 1čl soli, trošku MČK, 1PL podravka, 1PL mletá červená paprika (ja mám rada viac papriky, ale kľudne môže byť aj menej), trošku mletej rasce Príloha: zemiaky POSTUP PRÍPRAVY Neviem či tento recept tu už je ale u nás patrí medzi najobľúbenejšie. Rybky si po odmrazení trochu postláčame, aby sme sa zbavili vody. Zmiešame hrubú múku so všetkými prísadami, a rybky poobaľujeme z jednej aj druhej strany a dáme na panvicu s rozohriatym olejom, Keď uvidíme že už má rybka chrumkavú kôrku vyberieme a poobaľujeme v kuchynských utierkach (nebude taká mastná). Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |