končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Moje TiramisuPOTREBNÉ PRÍSADY dlhé piškóty, 2 kyslé smotany, jeden biely jogurt, práškový cukor, 2 zlaté klasy, liter mlieka, 250 dkg jemného tvarohu, instatntná káva, rum POSTUP PRÍPRAVY Na tiramisu je tu kopec receptov, tak pridávam aj ja svoj. Piškóty poukladáme vedĺa seba na plech, pokvapkáme zaliatou silnou kávou a trocha rumom. Zo zlatého klasu, mlieka a cukru uvaríme puding, zalejeme ním piškóty na plechu. V miske si rozmiešame smotany, jogurt a tvaroh ( ja som rozmixovala). Na puding rozložíme druhú vrstvu piškót, pokvapkáme kávou a rumom, rozotrieme smotanovú hmotu, posypeme kakaom a dáme do chladničky. Je to mňamkové. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) KOMENTÁRE (7) posledné: 25.7.2009, 16:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
zapekané cestoviny so špenátovou omáčkouPOTREBNÉ PRÍSADY 1 balenie cestovín, 1 vrecko mrazeného špenátu, 1 vajíčko, 1 kyslá smotana, 1 PL masla, 3 trojuholníčky taveného syra ( alebo jedno bambino), soľ, čierne mleté korenie, 3-4 strúčiky cesnaku, 1 ČL hladkej múky, 20 dkg syra na strúhanie, troška mlieka POSTUP PRÍPRAVY Omáčka: na lyžici masla osmažíme pretlačený cesnak, pridáme špenát, okoreníme a necháme chvíľku povariť (4-5 minút ), pridáme tavený syr, poriadne rozmiešame, v troche mlieka rozmiešame lyžičku hladkej múky a prilejeme do špenátu, vypneme plyn a do horúceho špenátu primiešame jedno vajíčko. Cestoviny uvaríme v osolenej vode s kvapkou oleja, scedíme, prepláchneme studenou vodou... V miske premiešame cestoviny s omáčkou a jednou kyslou smotanou, dáme do vymastenej a vysypanej zapekacej nádoby a vrch zastrúhame syrom. Pečieme v rúre len 15 max. 20 minút pri 180-200 stupňoch ( každá podľa vlastnej rúry), aby neboli príliš zapečené až do tuha, skôr by sa mali len prehriať, aby sa syr navrchu pekne roztopil. Dobrú chuť! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |