končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Pastiersky syr v cestickuPOTREBNÉ PRÍSADY syr, najlepsie nejaky na vyprazanie alebo klasicky Eidam, sunka, sampiony, kapia, co ma kto rad na plnku, vajicka, muka mlieko, sol, olej POSTUP PRÍPRAVY Syr narezeme na platky, naplnime podla chuti, ja som dala sampiony , sunku a kapiu, spojime a obalime najprv v muke a potom cele v pripravenom cesticku.. Cesticko: na 600 gramov syra potrebujeme cesticko z- 2 vajicok,2 dc mlieka, 80-100 gramov hladkej muky sol, z ingrediencii vymiesame hladke cesticko, v ktorom potom obalime syr a supneme do rozpaleneho oleja a vyprazame.. Dobru chut... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Svieže punčovo ovocne kockyPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 10 vajec, 12 lyzic praskoveho cukru, 12 lyzic polohrubej muuky, 3 lyzice vody, 1 lyzica rumu / brandy/. 1 kypriaci prasok do peciva, z bielkov uslahanme tuhy sneh a vmiesame do zltkov Plnka ( punc )- 250 ml rumu, 200 ml tuheho cierneho caju, 140 g praskoveho cukru, 2 lyzice kakaa, moze byt aj granko, 500 ml smotany na slahanie, alebo kyslej smotany, jahodovy kompot, alebo uz aky kto ma rad, zelatina POSTUP PRÍPRAVY Cesto a aj ingrediencie by sa malo rozdelit na 2 polovice a upiest 2 piskotove cesta, ale komu sa nechce upecie jednu, ktora je dost hruba a potom prekrojime na polovice Zltky vymiesame do penista s cukrom, pridame vodu, muku,rum, a 1 kypriaci prasok do peciva, hotove cesto vylejeme na plech kde je papier na pecenie... Ked je piskota upecena, rozdelime ju na 2 polovice po dlzke, na spodnu natrieme hrubsiu vrstvu lekvaru necham na kazdeho aky ma kto rad, ja som pouzila cucoriedkovy... Druhu cast piskoty nalameme na male kococky a zalejem uvarenym vychladenym puncom. Punc pripravime z tuheho caju a rumu, pridame praskovy cukor a kakao a uvarime, vznikne nam mokra lepenice ktoru postupne dame na spodnu piskotu natretu lekvarom... Ak vam ostane trosku z puncu, polejte nim spodnu piskotu bude kolacik ese mokrejsi :-) Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) KOMENTÁRE (24) posledné: 18.11.2010, 20:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |