končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 6 (zobrazuje sa 1-6) |
TORTY |
Jake piratPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 24.3.2013, 12:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Punčová barbie tortaPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (3) posledné: 20.2.2014, 22:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Minnietortičky na meniny:o)PRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (6) posledné: 8.9.2012, 6:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Domáce jogurtové nanuky (alebo zmrzlina)POTREBNÉ PRÍSADY 2 biele jogurty activia,1 šľahačková smotana (180 ml), 100 g cukru - ja som dala hnedý POSTUP PRÍPRAVY Všetko zmixovať a nalievať do formičiek. Ja som vyskúšala primiešať aj čučoriedky a bolo to výborné.... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1) posledné: 28.6.2012, 11:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Wall-ePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY čokoládový krém: 2 šľahačkové smotany, 150 g čokolády (podľa chuti horká, mliečna, kinder...), vanilkový krém: 1vanilkový puding, cukor, 3 dcl mlieka, 150 g masla POSTUP PRÍPRAVY Korpus, klasická piškóta je poliata jahodovým džúsom, potretá jahodovým lekvárom, naukladáme jahody na plátky a na ne rozotrieť krém. Parížsky: uvaríme šľahačkové smotany s čokoládou (na jednu šľahačku max. 100 g čokolády), kým nezačne hustnúť, odstavíme, necháme vychladnúť a aspoň na 12 hodín do chladničky, pred natieraním na tortu vyšľaháme. Vanilkový pudingový. Uvaríme hustý puding len s 3 dcl mlieka, necháme vychladnúť a vyšľaháme s maslom. Dobrú chuť! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (18) posledné: 11.5.2012, 7:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Na vlásku - Rapunzel a Pascal + muffinyPRO INSPIRACI OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (6) posledné: 10.10.2011, 7:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 6 (zobrazuje sa 1-6) |