
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |
TORTY |
![]() Kniha - môj prvý pokus o drôtikovaniePRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 15.8.2011, 10:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Meninová-pre syna-moje celodenné snaženie :)PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Mramorový korpus s orechami, plnka z čokolády s príchuťou tiramisu, poťah a zdobenie čokoplastelínou z mmf. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (8) posledné: 5.7.2011, 22:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Milk cakePOTREBNÉ PRÍSADY Neviem, či tu už takýto receptík je, ja som ho našla na internete. Zdobenie nie je na inšpiráciu, nakoľko ako amatér, čo pečie 2 x do roka, som šťastná, keď stvorím aj niečo takéto, vyslovene určené len pre súkromie rodinných osláv. Korpus: 4 celé vajíčka, 4 PL (polivková lyžica) kryštálového cukru, 4 PL polohrubej múky, 3 PL kakaa, 1 ČL (čajová lyžička) PDP, 4 PL teplej vody 1 Krém : 670 ml mlieka, 70 g Gustinu, 2,5 PL kryštálového cukru, 100 g bielej čokolády, 170 g masla, 100 g práškového cukru, 1 vanil. cukor Poleva: 140 g mliečnej čokolády, 3 PL mlieka, 2,5 PL práškového cukru, 100 g masla POSTUP PRÍPRAVY Korpus - vyšlaháme vajíčka s cukrom do peny, pridáme, pridáme všetky sypké prísady a nakoniec vodu. Pečieme vo vyhriatej rúre pri 180°C, tortová forma s priemerom 22 cm. Krém - z mlieka , gustinu, kryštálového cukru, vanilkového cukru a bielej čokolády uvaríme puding. Zmäknuté maslo vymiešame s práškovým cukrom a postupne zašlaháme puding. Poleva: všetky prísady dáme do hrnca a zahrievame, kým nie je zmes hladká. (V prípade, že chceme tortičku čokoládovou potrieť celú, ako ja, robila som polevu z 200 g čokolády, 3,5 PL mlieka, 3,5 PL práš. cukru a 150 g masla) Tortičku vyskladáme : 1/2 korpusu, 1/2 krému, 1/2 čokoloádovej polevy a znovu korpus, krém a čokoládová poleva. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (8) posledné: 4.7.2011, 19:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Môj 1 pokus o knihuPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Mramorový korpus s orechami, parížsky krém, čokohmota a mliečny marcipán. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (3) posledné: 12.10.2010, 8:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |