
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 47 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2, 3, 4, 5 ďalšie >> |
TORTY |
Otázka na topiacu sa K2PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY CHcela by som sa popýtať, či by ste mi vedeli poradiť čo robiť, ked sa topí K2. Fakt pomooooc POSTUP PRÍPRAVY . ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (3) posledné: 19.8.2011, 16:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
SLADKÉ JEDLÁ |
![]() Jahodové TiramisuPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY - Mascarpone ( niekto dáva aj pomazánkové maslo ako náhradu- aj to je chutné ) - dlhé piškóty, uvarená káva - cukor, jahody a čerstvý žĺtok ( ja som nedala, nebola som si istá - a kto chce dá aj likériky ( pokvapká piškoty ) POSTUP PRÍPRAVY Vyšľaháme mascarpone , cukor, a žltok. Uvaríme kávu, do ktorej budeme namáčať piškoty. Začneme tak, že dno formy potrieme syrovou zmesou a ukladáme piškoty, ktoré namáčame do kávy. - opäť jemne potrieme syrovou zmesou a poukladáme poslednú vrstvu namočených piškot. Posypeme husto kakaom a dáme vychladiť. http://matapecie.blogspot.com/ http://www.martinkap.estranky.sk/ OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (9) posledné: 2.5.2011, 13:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Kakaové muffinkyPOTREBNÉ PRÍSADY - 220 g hladkej múky - 70 g trstinového cukru - 3 PL kakaa - 2 čl prášku do pečiva - 1 čl sody bicarbony - 1 vajce, 1 acidko alebo kyslá smotana ( ja som dokonca raz použila aj šľahačku, boli jemnejšie ) - 80 g oleja (alebo roztopenú HERU ) POSTUP PRÍPRAVY zmiešame všetky mokré suroviny - nech sa pekne spoja , v druhej miske premiešame suché suroviny a opatrne primiešame k mokrým.V tejto fáze môžete pridať ovocie, posekanú čokoládu.... Na dno košíčkov dáme zmes ja som tam dala aj čerstvé čučoriedky a zalejeme do 2/3 košíka. Ja som vrch posypala mandľami a dal piecť. Po 15-18 minutách pozrieme a ak sú hotové vyberieme. A papáme. Ja viem že je ich u kopec a su vlastne na jedno kopyto, ale aj tak som ich dala :-) http://www.martinkap.estranky.sk/ http://matapecie.blogspot.com/ ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Parížska s citrónovým korpusomPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto : 6 vajec,150 pr. cukru, nastrúhaná kôra z jedného citróna+ trocha šťavy, 150 g polohrubej múky, 1čl.pr.do pečiva Plnka : 2 šľahačky , 200 g čokolády ( ja dávam tú z LIDLA má 52% kakaa )a trocha masla Poleva : čokoládová , podľa Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=12759 Poleva je uuužasná , nepraská a chutí skvele. Ja pridám ale kúúúštik cery...no nedá mi to :-) POSTUP PRÍPRAVY Cesto: Vyšľaháme bielky. Potom dobiela žĺtky, cukor a citrónová kôra a šťava. Opatrne pridáme bielky s múkou. Pečieme asi na 170 °C.Necháme vychladnúť do druhého dňa. Korpus vyskočí dosť vysoko , takže ja som ho prezezala až na 3 časti. Plnka: Nad parou uvaríme šľahačku a čokoládu+ trocha masla. Keď sa to úplne rozpustí dáme vychladiť. Po vychladnutí, treba dať poriadne zachladiť do chladničky. Najlepšie do druhého dňa. Na druhý deň vyšľahať. Vznikne Vám veľmi tuhý a chutný krém. korpus prerezať, naplniť krémom- ja śom pridala aj ovocie a poliať čokoládou.Torta je svieža , nie je ťažká a veeeeľmi chutná. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 4.4.2011, 14:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
![]() Fantastická zelerová pomazánka-šalátPOTREBNÉ PRÍSADY Suroviny : celý menší zeler, asi 25 dkg mäkkej salámy, 2-3 strúčiky cesnaku, 1 syr v črievku, alebo 3 trojuholníčky, majonéza, grilovacie korenie na ochutenie POSTUP PRÍPRAVY Postup : zeler a salám nastrúhame, pridáme ostatné suroviny a zmiešame. a papáme OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Punčová tortaPOTREBNÉ PRÍSADY na 2 piškótové korpusy: •12 ks vajec •200 g kryštaového cukru •400 g múky (polohrubej )+ 2zarovnané čl.prášku do pečiva na náplne: •ríbezľový džem •0,8 l vody •0,4 l cukru •3 g agaru- alebo klasickú želatínu •žltá a červená potravinárská farba •2 citróny •podľa chuti rum POSTUP PRÍPRAVY Najprv si pripravíme cesto na piškótové korpusy. Celé vajcia spolu s cukrom vyšľaháme . Do vyšľahaných vajec veľmi zľahka ručne vmiesme preosiatu múku a ihneď cesto vlejeme do pripravených foriem . Vložíme do trúby a pečieme na cca 180°C . Upečený korpus ľahko poprášime múkou a ešte za tepla otočíme hore dnom , a tak necháme vychladnúť. Medzitým si vo vodě rozvaríme cukor, pridáme zálievku z agaru, (želatínu podla návodu ) ve vlažnej vode, a necháme prejsť varom. Prvý piškótový korpus rozkrojíme na dva pláty, jeden potrieme džemom a dáme na dno tortovej formy. Do dvoch misiek nalejeme rozvar z cukru a agaru, ktorý nám medzitým trochu vychladol, jednu časť zafarbíme potravinárskou farbou do žlta, druhú do červena. Obe i zbytok číreho rozvaru dochutíme citrónovou šťavou a rumom. Ďalší korpus nakrájame na silné plátky, ktoré máčame striedavo v žltej a červenej časti rozvaru a vykladáme nimi formu tak, aby sa dnu vytvorili farebné kocky. Priebežne prelievame čírim zbytkom rozvaru, aby byla torta šťavnatá. Nakoniec ho priklopíme druhou polovicou korpusu, ktorú sme tiež potreli džemom, naposledy prelejeme rozvarom, prekryjeme fóliou, pomocou taniera stlačíme a dáme minimálně na 3 hodiny zaležat do chladničky. Po zaležení prelejeme cukrovou alebo fondánovou polevou a nazdobíme podľa fantázie. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (10) posledné: 18.3.2011, 13:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Torta Hannah MontanaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY kamoškina malá chcela tortu s Hannou montanou, tak som vykúúzlila - vygooglila takéto dačo a malo to úspech OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (3) posledné: 8.7.2011, 16:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Dino tortaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY nechceli marcipánový poťah, tak som vyskúšala novú čokoládkovú polevu šľahačka + čokoláda, chuťovo bola fantastickááá- tá poleva...torta...no neviem hádam bolo dobrááá :-) POSTUP PRÍPRAVY . OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 3.9.2011, 23:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Dino tortaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY čokoládovo-banánová torta bez marcipánu ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (3) posledné: 20.2.2011, 20:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() KITTYPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY čokoládový korpus, čokoládový krém, jahody, K2 POSTUP PRÍPRAVY klasika ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 47 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2, 3, 4, 5 ďalšie >> |