
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
TORTY |
Martina Pavelková (martinkap) ID 30963 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Parížska s citrónovým korpusom[ recept č. 38899 zo dňa 4.4.2011 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Cesto : 6 vajec,150 pr. cukru, nastrúhaná kôra z jedného citróna+ trocha šťavy, 150 g polohrubej múky, 1čl.pr.do pečiva Plnka : 2 šľahačky , 200 g čokolády ( ja dávam tú z LIDLA má 52% kakaa )a trocha masla Poleva : čokoládová , podľa Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=12759 Poleva je uuužasná , nepraská a chutí skvele. Ja pridám ale kúúúštik cery...no nedá mi to :-) POSTUP PRÍPRAVY Cesto: Vyšľaháme bielky. Potom dobiela žĺtky, cukor a citrónová kôra a šťava. Opatrne pridáme bielky s múkou. Pečieme asi na 170 °C.Necháme vychladnúť do druhého dňa. Korpus vyskočí dosť vysoko , takže ja som ho prezezala až na 3 časti. Plnka: Nad parou uvaríme šľahačku a čokoládu+ trocha masla. Keď sa to úplne rozpustí dáme vychladiť. Po vychladnutí, treba dať poriadne zachladiť do chladničky. Najlepšie do druhého dňa. Na druhý deň vyšľahať. Vznikne Vám veľmi tuhý a chutný krém. korpus prerezať, naplniť krémom- ja śom pridala aj ovocie a poliať čokoládou.Torta je svieža , nie je ťažká a veeeeľmi chutná. |
![]() | Jana S. (JaniS.) ID 159902 (4.4.2011, 11:02) |
perfektná kombinácia sladkého s kyslým a ozdoba eňo ňuňo ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Martina Pavelková (martinkap) ID 30963, mimibazar.sk/martinkap (4.4.2011, 14:11) |
ďaaaakujem ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |