
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
HUBY |
![]() Šampiňónový špízPOTREBNÉ PRÍSADY Potrebujeme: šampiňóny, tvrdý syr môže byť na vyprážanie, jemná saláma a na cestíčko vajíčka, hl. múku, mlieko, soľ, korenie a olej na vyprážanie. POSTUP PRÍPRAVY Postup OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) KOMENTÁRE (5) posledné: 12.10.2011, 22:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Bravčové mäso na čínsky spôsobPOTREBNÉ PRÍSADY 1/2kg bravčové stehno 2lyžice oleja 2lyžice Solamyl 1 lyžica kečup 1/2 lyžice vegety 2 žĺtka 1/2 lyžice Karí korenie 1/2 lyžice soli 1/2 lyžice čierne korenie Všetko sú to polievkové lyžice (veľké) Tej soli ja dávam trošku menej. POSTUP PRÍPRAVY Všetko spolu zmiešať a máme marinádu do ktorej si na 24 hodín namočíme mäso, ktoré sme predtým nakrájali na také širšie rezance (5x2 ??). Samozrejme to necháme v chladničke. Potom to z marinády vyberáme a opekáme na oleji. Pozor olej sa dosť pení odporúčam vyššiu nádobu! Vhodné ku hranolkám, alebo zapekaným zemiakom, zeleninka a tatárska omáčka alebo iná omáčka podľa chuti. Keď to budem najbližšie robiť, tak sa to pokúsim nafotiť. Ale je to výborné ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 28.1.2009, 21:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |