
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
SLADKÉ JEDLÁ |
Nepečená piškótová tortaPOTREBNÉ PRÍSADY 2 balíčky guľatých piškót 3 kelímky kyslej smotany 3-4 balíčky vanilkového cukru 200g guľatého ovocia POSTUP PRÍPRAVY 1. Do malej misky si dáme smotany a vanilkové cukre a zamiešame. 2.Na dno veľkej misky dáme piškóťy a nalejeme trochu smotany. Na smotanu dáme ovocie. Takto to robíme až dovedy, dokým sa nám neminie smotana 2.Takto urobenú tortu dáme na asi 3,5 hodiny do chladničky a podávame. Prajem dobrú chuť:D ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
![]() Hrozienkový koláčPOTREBNÉ PRÍSADY 300 ml mlieka 80g rozpusteného masla 1 KL soli+80-100g cukru 250g polohrubej múky 250 g hladkej múky (múky odporúčam preosiať) 1 balíček sušeného droždia 100 g hrozienok(hrozienka pridáme až po zaznení zvukového signálu) POSTUP PRÍPRAVY Do pekárničky pridáme postupne mlieko, maslo,múku,soľ,cukor, balíček sušeného droždia a po zaznení zvukového signálu pridáme hrozienka Na pekárničke nastavíme: Program: KLASIK Zhnednutie: Médium Veľkosť: 1KG Čas sa nastavuje automaticky: 3:20 hod Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |