
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Miroslav Š. (mirkostofa) ID 265158 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Hrozienkový koláč[ recept č. 51739 zo dňa 1.1.2013 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 300 ml mlieka 80g rozpusteného masla 1 KL soli+80-100g cukru 250g polohrubej múky 250 g hladkej múky (múky odporúčam preosiať) 1 balíček sušeného droždia 100 g hrozienok(hrozienka pridáme až po zaznení zvukového signálu) POSTUP PRÍPRAVY Do pekárničky pridáme postupne mlieko, maslo,múku,soľ,cukor, balíček sušeného droždia a po zaznení zvukového signálu pridáme hrozienka Na pekárničke nastavíme: Program: KLASIK Zhnednutie: Médium Veľkosť: 1KG Čas sa nastavuje automaticky: 3:20 hod Ja používam pekárničku ECG PCB 535 je na ňu veľké spoľahnutie |