
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
![]() Paštéta zo zeleru.POTREBNÉ PRÍSADY 500 – 600g na hrubo nastrúhaneho zeleru, jeden väčší pór, 1 PL sójovej omáčky maslo na vymastenie formy, pol litra bujónu (hubový, zeleninový, teľací) muškátový oriešok – nastrúhany, 3 – 4 mesiačiky cesnaku, 2 PL chrenu soľ, čierne korenie, 3 vajíčka, strúhanka POSTUP PRÍPRAVY Nastrúhame si zeler, narežeme na drobno pór a všetko vložíme do väčšieho hrnca. Pridáme ½ litra bujónu, sójovú omáčku, chren, muškátový oriešok, osolíme, okoreníme a všetko spolu varíme na miernom plameni jednu hodinu. Potom to necháme vychladnúť. Po vychladení prelisujeme do tejto zmesi cesnak, dochutíme soľou a korením. Rozhabarkujeme si vajíčka a zamiešame do zmesi. Nakoniec pridáme strúhanku aby nasala prebytočnú vlhkosť ale aby zmes bola ešte vláčna. Vymastime si formu maslom a vysypeme strúhankou. Zmes preložíme do formy a na vrch dáme pár plátkov masla. Pečieme približne jednu hodinu až mame mierne zlatoružový povrch Dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov) KOMENTÁRE (9) posledné: 10.10.2012, 11:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |