. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Xenia H. (xenka78) ID 211304
Oblasť: Štúrovo
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 15.8.2011
Naposledy: 16.8.2014 14:31
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 1
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

RYBY A DARY MORA

Moje prve sushi


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Nori riasy, sushi ryza, ocot (obycajny), hnedy cukor, sol, surimi tycinky, avokado, udeny losos, Kikkoman sojova omacka, wasabi

POSTUP PRÍPRAVY

Sushi ryzu som najprv pod tecucou vodou premyvala dovtedy, kym bola voda cira. Pouzila som jednu salku ryze.\\r\\nDo hrnca som dala varit ryzu, zaliala som to 1 a 1/2 salkou studenej vody, nechala zovriet, potom cca 8 -10 minut varit a nasledne som vypla sporak a nechala ryzu dojst.\\r\\nMedzitym som si uvarila 2 a 1/2 polievkovej lyzice octu, 1 polievkovu lyzicu vody, 2 polievkove lyzice hnedeho cukru a 2 cajove lyzicky soli. Varit len kym sa cukor nerozpusti. \\r\\nEste teplu ryzu som dala do misky, zamiesala do nej octovu zmes a nechala vychladnut.\\r\\nMedzitym som si pripravila avokadu (osupat a nakrajat na platky), surimi tycinky a udeny losos - tiez pokrajat na platky.\\r\\nKed ryza vychladla, dala som na bambusovu podlozku nori riasu, navhlcenymi prstami som ju pretrela a taktiez navhlcenymi rukami na nu poukladala rovnomerne ryzu tak, aby na jednom konci chybala na cca 1-2 cm ryza.\\r\\nNa opacnu stranu som poukladala na ryzu predtym potretu Wasabi pastou, avokadu, surimi (kombinujeme podla chuti) a pomocou bambusovej podlozky som to zrolovala a trochu pritlacila. \\r\\nTakto som spravila 5 valcekov ( 1 balenie rias - a na to vystaci presne 1 salka ryze).\\r\\nDala som ich este cca na pol hodinu do chladnicky a potom si ich krajala keramickym nozom (najostrejsi, aky mam).\\r\\n\\r\\nZjedlo sa to behom piatich minut :) Na to, ze som to robila prvykrat a s velkymi obavami, to nebolo ani narocne a uz viem, ze na buduce to spravim hocikedy, ked bude zaujem :)\\r\\n\\r\\nDobru chut!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (3) posledné: 8.11.2011, 13:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu