
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
TORTY |
Poťahovka MMF (ale nie z cukríkov marschmallows)POTREBNÉ PRÍSADY 150 g kryštálového cukru 50 ml vody alebo kompotova šťava (ak to chceme mať s príchuťou nejakého ovocia, ja som použila vodu) 1 PL kukuričné sirupu alebo medu (ja som použila agátový med) 8 g želatíny (plátkovej) 3 PL vody na namočenie želatíny 1 Štipka soli na prichutenie som použila kyselinu citrónovú 1/2 kávovej lyžičky POSTUP PRÍPRAVY Želatínu dať do 3 PL vody, premiešať a nechať napučať. Medzitým cukor, vodu (ak so šťavou z kompótu hneď je aj farebné aj príchuť má) a med (alebo kukuričný sirup) dať zovrieť, potom už len na miernom ohni variť 3 - 4 minútky. Vznikne taký hustejší číry sirup. Trošku sirupu odobrať a ihneď rozmixovať so želatínou. Pridať zvyšný sirup, arómu a soľ. Mixérom pomaly rozmixovať, aby sa všetko dobre spojilo a potom vyšľahať, kým sa neťahá. A toto je základ pre MMf = roztopené cukríky. Ak chceme cukríky pripraviť do zásoby: Do nádobky napr.od nanukovej torty dáme olejom potretý papier na pečenie, vylejeme naň masu, zakryjeme naolejovaným papierom a dáme do chladničky na 2-3 hodiny. Kuchynskými nožnicami nakrájať na kocky a obaliť solamyl a práš.cukor 1:1. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Malé prekvapenie pre tetu :) (moje začiatky s poťahovaním a modelovaním)PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Poťah a ozdoby - prvý raz som skúšala uvariť si základ na MMF z cukrového sirupu a želatíny.. (urobila som z toho skoro kilo, finančne to vyjde lacnejšie ako keď kupujete marschmallows, a máte to biele :) ) Korpus - hnedá piškóta. Plnka - žĺtková na parou. POSTUP PRÍPRAVY :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (7) posledné: 18.3.2011, 18:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |