
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
TORTY |
Majka K. (Mayushka) ID 191844 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) Poťahovka MMF (ale nie z cukríkov marschmallows)[ recept č. 38378 zo dňa 18.3.2011 ] POTREBNÉ PRÍSADY 150 g kryštálového cukru 50 ml vody alebo kompotova šťava (ak to chceme mať s príchuťou nejakého ovocia, ja som použila vodu) 1 PL kukuričné sirupu alebo medu (ja som použila agátový med) 8 g želatíny (plátkovej) 3 PL vody na namočenie želatíny 1 Štipka soli na prichutenie som použila kyselinu citrónovú 1/2 kávovej lyžičky POSTUP PRÍPRAVY Želatínu dať do 3 PL vody, premiešať a nechať napučať. Medzitým cukor, vodu (ak so šťavou z kompótu hneď je aj farebné aj príchuť má) a med (alebo kukuričný sirup) dať zovrieť, potom už len na miernom ohni variť 3 - 4 minútky. Vznikne taký hustejší číry sirup. Trošku sirupu odobrať a ihneď rozmixovať so želatínou. Pridať zvyšný sirup, arómu a soľ. Mixérom pomaly rozmixovať, aby sa všetko dobre spojilo a potom vyšľahať, kým sa neťahá. A toto je základ pre MMf = roztopené cukríky. Ak chceme cukríky pripraviť do zásoby: Do nádobky napr.od nanukovej torty dáme olejom potretý papier na pečenie, vylejeme naň masu, zakryjeme naolejovaným papierom a dáme do chladničky na 2-3 hodiny. Kuchynskými nožnicami nakrájať na kocky a obaliť solamyl a práš.cukor 1:1. |