. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Lucia M. (camelotka) ID 17644
.
Oblasť: Brezová pod Bradlom
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 14.6.2007
Naposledy: 10.1.2022 23:06
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 61
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 2
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

DOMÁCE PEKÁRNE

BIELY RASCOVÝ CHLIEB - ZÁKLADNÝ



POTREBNÉ PRÍSADY

300ml vody 500g hladkej múky 2 lyžičky soli 1 lyžička rasce 1 lyžička sušeného droždia

POSTUP PRÍPRAVY

Ingrediencie dáme do pekárne. Najprv dáme vodu a potom múku. Do jedného rohu dáme soľ, do druhého rohu dáme rascu. Do stredu urobíme jamku a dáme lyžičku sušeného droždia. Jamku zasypeme.
Pekáreň zatvoríme a nastavíme program pečenia Basic.
Chlebík je určený na 950g, kôrku chleba si určíme podľa vlastnej chuti.
Keď nám pekáreň počas pečenia zapípa, môžeme popridávať ľubovoľné semienka.

Recept je úplne jednoduchý a je výborný pre gazdinky, ktoré sa začínajú zoznamovať s domácou pekárňou.

Prajem príjemné pečenie, experimentovanie a hlavne DOBRÚ CHUŤ

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (2) posledné: 15.12.2009, 14:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

ŠĽAHAČKOVÁ BÁBOVKA



POTREBNÉ PRÍSADY

250ml šľahačky 3 vajcia 200g kryštálového cukru 2 hrnčeky polohrubej múky 0,5 balíčka prášku do pečiva 1 lyžička kakaa

POSTUP PRÍPRAVY

Všetky ingrediencie dáme do pekárničky a zvolíme program koláč. Necháme premiešať 15 minút. Potom pridržíme chvíľočku tlačítko STOP/START, aby sa nam program zastavil. Pridáme kakaou a uz len nechame párkrát premiešať znovu v programe koláč.Po premiešaní kakaa vypneme program a rukou vytiahneme miešače. Nakoniec nastavime pekaren na program pecenie a spustime. Ked sa program ukonci, spajdlou skontrolujeme, ci je babovka upecena (cesto sa nesmie lepit), pokiaľ tomu tak nie je, znovu spustime program pecenie a po 10minutach opäť skontrolujeme cesto.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (4) posledné: 21.10.2009, 19:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu