
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
DOMÁCE PEKÁRNE |
Lucia Mikušová (camelotka) ID 17644 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) BIELY RASCOVÝ CHLIEB - ZÁKLADNÝ[ recept č. 20357 zo dňa 21.11.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 300ml vody 500g hladkej múky 2 lyžičky soli 1 lyžička rasce 1 lyžička sušeného droždia POSTUP PRÍPRAVY Ingrediencie dáme do pekárne. Najprv dáme vodu a potom múku. Do jedného rohu dáme soľ, do druhého rohu dáme rascu. Do stredu urobíme jamku a dáme lyžičku sušeného droždia. Jamku zasypeme. Pekáreň zatvoríme a nastavíme program pečenia Basic. Chlebík je určený na 950g, kôrku chleba si určíme podľa vlastnej chuti. Keď nám pekáreň počas pečenia zapípa, môžeme popridávať ľubovoľné semienka. Recept je úplne jednoduchý a je výborný pre gazdinky, ktoré sa začínajú zoznamovať s domácou pekárňou. Prajem príjemné pečenie, experimentovanie a hlavne DOBRÚ CHUŤ |
Radoslava Š. (dade2) ID 128164 (13.12.2009, 9:51) |
ja som to raz skúsila, ale mala som ho strašne zbytý.Prečo?Múku aj preosiať?Skúsim a potom sa ozvem |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Radoslava Š. (dade2) ID 128164 (15.12.2009, 14:52) |
máte niekto dobrý a lacný recept na vianočný zákusok? | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |