
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Rýchla Prešovská štrúdľaPOTREBNÉ PRÍSADY 250 g múka hladká Špeciál 80 g maslo 1 žĺtok 1 dl mlieko trošku soli POSTUP PRÍPRAVY Postup: Na dosku preosejeme múku, pridáme maslo, žĺtok, soľ a mlieko. Vypracujeme cesto, ktoré necháme odpočívať v chladničke 1/2 hodinu. Plnka: 1 1/2 kg jablká 1 bal. škoricový cukor 9 lyžíc kryštálový cukor Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (1) posledné: 24.9.2010, 22:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |