končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |
TORTY |
Tortička pre VikiPOTREBNÉ PRÍSADY mramorový korpus (prísady viď. moje prvotinky), mandľový krém: 1 l mlieka, 3 mandľové pudingy, 1 vanilkový cukor, 3 PL cukru, 250 g masla - uvaríme hustý puding, necháme vychladnúť, maslo vyšľaháme, postupne pridávame uvarený puding (mali by mať rovnakú teplotu). Nakoniec primiešame 2 - 4 ČL mletej kávy POSTUP PRÍPRAVY tentokrát som na potiahnutie použila "varenú poťahovaciu hmotu", receptík som našla tu na MMB. Vypracovala sa perfektne, bola presne ako plastelína ale nejako sa mi s ňou nepoťahovalo dobre, lebo sa až príliš naťahovala a nakoniec sa mi niekoľko krát roztrhla. Z tejto hmoty by sa podľa mňa dobre modelovali postavičky ale ani ružičky sa mi s ňou moc dobre netvarovali, hmota bola na môj vkus príliš mäkká... Ale chuťovo bola ozaj dobrá... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (6) posledné: 9.12.2008, 18:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Pre švagra - psíčkara...POTREBNÉ PRÍSADY mramorový korpus, parížsky čokoládový krém, falošný marcipán POSTUP PRÍPRAVY KORPUS: 250 g hladkej múky, 1 prášok do pečiva, 4 vajcia, 240 g práškového cukru, 150 ml oleja, 100 ml vriacej vody, kakao FALOŠNÝ MARCIPÁN: 6 PL preosiateho práškového cukru, 1 PL medu, 4 PL sušeného mlieka, 1 PL oleja, 1 ČL mandlovej arómy - základná hmota, z nej si odoberieme potrebné množstvo a zafarbíme potravinárskym farbivom. PARÍŽSKY KRÉM: 300 g čokoládky na varenie, 5 dcl smotany na šľahanie, 125 g práškového cukru, 125 g masla Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (10) posledné: 7.12.2008, 20:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Moja úplne druhá druhotinkaPOTREBNÉ PRÍSADY tak ako pri prvej tortičke: mramorový korpus, parížsky čokoládový krém, falošný marcipán...a samozrejme moja luliky.....ďakujéééééééém... POSTUP PRÍPRAVY tentokrát sme sa pokúsili potiahnuť tortu mramorovým marcipánom podľa postupu z českého bazárika http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=19546&user=126509 ale moc sa nám to nepodarilo. možno nabudúce... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (34) posledné: 19.10.2008, 20:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Moja úplne prvá prvotinkaPOTREBNÉ PRÍSADY mramorový korpus, parížsky čokoládový krém, falošný marcipán a super kamoška luliky ID 9334 POSTUP PRÍPRAVY vo štvrtok sme si upiekli korpus, uvarili krémik a vypracovali marcipán. v piatok sme vyšlahali krém, naplnili ním korpus a potiahli marcipánom a ozdobili a v sobotu sme oslavovali a všetko zjedli :-)))) KORPUS: 250 g hladkej múky, 1 prášok do pečiva, 4 vajcia, 240 g práškového cukru, 150 ml oleja, 100 ml vriacej vody, kakao FALOŠNÝ MARCIPÁN: 6 PL preosiateho práškového cukru, 1 PL medu, 4 PL sušeného mlieka, 1 PL oleja, 1 ČL mandlovej arómy - základná hmota, z nej si odoberieme potrebné množstvo a zafarbíme potravinárskym farbivom. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 53 návštěvníkov) KOMENTÁRE (46) posledné: 4.9.2014, 20:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |