. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Ivana N. (imogen) ID 14068
.
mimibazar.sk/imogen
Oblasť: Nitra
Telefon: 0918955005
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 31.3.2007
Naposledy: 21.3.2016 12:33
Aktualizácia: 7.2.2015 16:29
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 108
RODINNÉ FOTOGRAFIE 38
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 4
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4)

TORTY

Tortička pre Viki



POTREBNÉ PRÍSADY

mramorový korpus (prísady viď. moje prvotinky), mandľový krém: 1 l mlieka, 3 mandľové pudingy, 1 vanilkový cukor, 3 PL cukru, 250 g masla - uvaríme hustý puding, necháme vychladnúť, maslo vyšľaháme, postupne pridávame uvarený puding (mali by mať rovnakú teplotu). Nakoniec primiešame 2 - 4 ČL mletej kávy

POSTUP PRÍPRAVY

tentokrát som na potiahnutie použila "varenú poťahovaciu hmotu", receptík som našla tu na MMB. Vypracovala sa perfektne, bola presne ako plastelína ale nejako sa mi s ňou nepoťahovalo dobre, lebo sa až príliš naťahovala a nakoniec sa mi niekoľko krát roztrhla. Z tejto hmoty by sa podľa mňa dobre modelovali postavičky ale ani ružičky sa mi s ňou moc dobre netvarovali, hmota bola na môj vkus príliš mäkká... Ale chuťovo bola ozaj dobrá...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (6) posledné: 9.12.2008, 18:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Pre švagra - psíčkara...



POTREBNÉ PRÍSADY

mramorový korpus, parížsky čokoládový krém, falošný marcipán

POSTUP PRÍPRAVY

KORPUS:
250 g hladkej múky, 1 prášok do pečiva, 4 vajcia, 240 g práškového cukru, 150 ml oleja, 100 ml vriacej vody, kakao

FALOŠNÝ MARCIPÁN:
6 PL preosiateho práškového cukru, 1 PL medu, 4 PL sušeného mlieka, 1 PL oleja, 1 ČL mandlovej arómy - základná hmota, z nej si odoberieme potrebné množstvo a zafarbíme potravinárskym farbivom.

PARÍŽSKY KRÉM:
300 g čokoládky na varenie, 5 dcl smotany na šľahanie, 125 g práškového cukru, 125 g masla

Zobraz viac ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (10) posledné: 7.12.2008, 20:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Moja úplne druhá druhotinka



POTREBNÉ PRÍSADY

tak ako pri prvej tortičke: mramorový korpus, parížsky čokoládový krém, falošný marcipán...a samozrejme moja luliky.....ďakujéééééééém...

POSTUP PRÍPRAVY

tentokrát sme sa pokúsili potiahnuť tortu mramorovým marcipánom podľa postupu z českého bazárika http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=19546&user=126509
ale moc sa nám to nepodarilo. možno nabudúce...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (34) posledné: 19.10.2008, 20:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Moja úplne prvá prvotinka



POTREBNÉ PRÍSADY

mramorový korpus, parížsky čokoládový krém, falošný marcipán a super kamoška luliky ID 9334

POSTUP PRÍPRAVY

vo štvrtok sme si upiekli korpus, uvarili krémik a vypracovali marcipán. v piatok sme vyšlahali krém, naplnili ním korpus a potiahli marcipánom a ozdobili a v sobotu sme oslavovali a všetko zjedli :-))))

KORPUS:
250 g hladkej múky, 1 prášok do pečiva, 4 vajcia, 240 g práškového cukru, 150 ml oleja, 100 ml vriacej vody, kakao

FALOŠNÝ MARCIPÁN:
6 PL preosiateho práškového cukru, 1 PL medu, 4 PL sušeného mlieka, 1 PL oleja, 1 ČL mandlovej arómy - základná hmota, z nej si odoberieme potrebné množstvo a zafarbíme potravinárskym farbivom.

Zobraz viac ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 53 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (46) posledné: 4.9.2014, 20:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu