končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
ZAVÁRANINY |
Labužnícke feferóny s hrozienkamiPOTREBNÉ PRÍSADY 2 kg feferóniek, 1,5 kg hrozienok, nálev: 1,2 l med + 1,2 l ocot + 1,2 l voda POSTUP PRÍPRAVY Feferóny očistíme, odstránime z nich jadrovníky. Do otvoru natlačíme hrozienka. Nálev si pripravíme zmiešaním medu, octu a vody. Naplnené feferóny poukladáme do pohára, zalejeme nálevom, uzatvoríme a sterilizujeme asi 20 minút. Doporučená příloha: Pečená klobáska, grilované koleno :)) mňam Okrem toho, že sa pojedajú ako normálne feferónky, pár kúskov papričiek a tiež hrozienok výborne ochutia šošovicovú alebo fazuľovú polievku. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (6) posledné: 14.9.2011, 19:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
NAKLADANÝ CESNAK S VÍNOMPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Cesnak 250 g, biele víno 200 ml, Ocot 100 ml, Voda 100 ml, cukor kryštál 50 g, rastlinný olej - 1 lyžička kávová rovná, bobkový list 1 ks, klinčeky 1 ks, chilli papričky 1 ks, štipka soli POSTUP PRÍPRAVY Z vína, octu, vody, cukru, oleja, bobkového listu, korenia, klinčeka, nakrájame čili papričky a zo soli pripravíme nálev. Môžeme ho zmiešať zastudena alebo prehriať. Očistený cesnak naložíme do pohára a zalejeme pripraveným nálevom. Sterilizujeme 15 minút pri teplote 100 stupňov. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (9) posledné: 17.9.2014, 20:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |